#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Yok böyle birşey..

sonunda topu oyuna sokmayı bilen bir stoperimiz oldu :D

"helal olsun"dan başka bir şey demek aklıma gelmiyor:)

Meira nın cok kotu oldugunu,bir hucum oyuncusunun bile ondan daha iyi olabileceğini gosterdi...Helal olsun Kewell'a başka bişe demiyorum.

Bir futbolcu herşeyiyle ancak bu kadar düzgün olabilir.hırsı,oyun zekası, sempatikliği, mütevaziliği herşeyiyle hep bizle kalırsın inşallah.sadece futbolculuğunla değil herşeyinle büyük bir örneksin.çok büyüksün, çakma değil gerçek yıldızsın.çok seviyorum seni ulan :)

bi mehmet güvene bakıyorum bi kewell'a

bi sabri'ye bakıyorum bi kewell'a

bi nonda'ya bakıyorum bi kewell'a

dünyanın en şanslı futbolcuları :D

Hiçbişey diyemiyorum. Kelimeler boğazımda takılıyor.

Dünyanın EN İYİ oyuncularından biri ve bugün gözümde hayatım boyunca hiçbir zaman unutamayacağım bir maç oynadı.

Ne diyeyim ki sana iyiki bizlesin..

İşte yüreğüyle, verilen kararı, verilen görevi yerine getiren örnek bir profesyonel.

Diyecek söz bulamıyorum Kewell'a. Helal olsun, iyiki bizdesin. Seni Seviyoruz.

bu taraftar seni işte bu karakterli yapın yüzünden bu kadar çok seviyor.

umarım futbolu burda bırakırsın

harry harryyyyyy keweellllllllllll

Bi Lincoln'le kıyaslamaya kalktım sonra kendimden utandım.Herşeyini veriyor takıma helal olsun sana ya harbi çok büyüksün gözümde.İnşalah futbolu bizde bırakır.

Kewell dün Haber Türk gazetesindeki röportajında "Galatasaraylı olmayı öğreniyorum" demişti.Bence öğrendi.Lincoln utansın,2 yıldır burada Kewell'ın tırnağı bile olamadı.

Kewell'ın geçen gün bir haberini okumuştum sporx'te orada Avustralya'da genç takımdayken stoper oynadığı ya da bek oynadığı yazıyordu. Maçta savunmada oynayacak isim olarak ilk aklıma Kewell ve Hasan Şaş geldi. Ama doğru olan Kewell'mış demekki, hatasız oynadı. Tebrik ederim.

Resim ekşiden alıntıdır Yorumsuz..

harrysabri.png

Burada Kewell sinirinden yaptı bu hareketi. Hakeme verdiği kararlardan dolayı bir sitemdi.

Kewell'in bugunki agresif tavirlari bana Hagi'mi hatirlatti :)) Aynen devam Kiwi.

Sen Allah'ın bir lütfusun be seni sevmeyen ölsün!

Artık o da Galatasaray'lı.:)

Çok büyük futbolcu olduğunu biliyorduk. Ama bu kadar karakterli olduğunu bilmiyordum doğrusu. Gerçekten saygı duyulası, elleri öpülesi bir iş yaptı. Bülent Korkmaz'ın söylediğine göre genç takımda stoper oynadığını kendisi söylemiş. Mükemmel bir sorumluluk örneği. Keşke her yabancımız böyle olsa.

Çok büyüksün Kewell. Hagi'li dönemden sonra takımına bu kadar sahip çıkan bir yabancı görmek beni çok sevindirdi.

Burada Kewell sinirinden yaptı bu hareketi. Hakeme verdiği kararlardan dolayı bir sitemdi.

Yok canım sinirle alakası yok, orda Sabri'yle faul yaptığı oyuncunun arasındaki boy farkını anlatmaya çalışıyor, Sabri bu boyuyla nasıl düşürsün bu kazuleti der gibi:D Çok komikti o olay, Harry de bizden biri. Ona olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez. 19 giyeceğini öğrendiğim gün formasını aldım. İyi ki de almışım. İnşallah 4-5 sene daha oynadıktan sonra futbolu bizde bırakır ve antrenör olarak devam eder Galatasaray'daki yaşantısına. Hagi'den sonra en sevdiğim yabancı, aslında ona yabancı demeye bile dilim varmıyor, o tam bir Galatasaraylı. Lincoln'un ondan öğrenmesi gereken çok şey var.

Bir tanesin Harry, bizi bırakma hiç:):016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt