#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

İlk yarıda etkisizdi ama sonra tekrar hayran oldum ona teşekkürler Kewell iyiki bizimlesin...

Kewell resmen 40 yillik stoper gibi oynadi! Helal ama insallah bu son kez olur! yanlis anlamayin sakatlarimiz bir an önce düzelsin!

Bir pozisyonda hakeme elleriyle Sabri bu kadar Jansen bu kadar dedi çok güldüm ya :D

Bir Hagi Bir de Kewell

V Bir Taffarel Bir De Santchis

Ben bu kadar azimli, bu kadar sadık, bu kadar yürekten, bu kadar ölümüne, bu kadar forma aşkıyla oynayan yabancılar görmedim.

Kewell icin neler desek az.Bu kadar yuregiyle oynayan,takimi icin mucadele eden bir yabanci oyuncuya hayran olmamak elde degil.Stoper oynadi bugun,Avrupada yilin olayidir valla Kewell gibi dunyaca unlu bir sol acigin stoper oynamasi ve orda bile mukemmel oynadi.Uzun yillardan sonra Galatasarayin basina gelmis en guzel olaysin sen aldigin parayi sonuna kadar hakediyorsun umarim artik samiyende Lincolnden once sana tezahurat yapilmaya baslanir.

Bülent hoca Kewell iyi oynadı diye yeni stoperimiz olarak ilan etme biz onu sol açıkta görmek istiyoruz :D

Kewell Ali Samiyen Senin adına yapılacak tezahuratlarla yıkılacak.

Sen bu sevgiyi sonuna kadar hak ediyorsun.

Stoper Kewell

Emre Aşık'ın 53. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan takımımızda Harry Kewell savunmada görev yapmak zorunda kaldı.

Temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Hamburg karşısında maçı 10 kişi tamamladı. 53. dakikada Galatasarayımızda Emre Aşık kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Hamburg'un geliştirdiği akında ara pasına hareketlenen Petric'le girdiği ikili mücadelede Emre Aşık, rakibine faul yaptı. Emre, Macar hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Emre'den boşalan yere; yani defansın göbeğine Harry Kewell geçti.

Kaynak: Webaslan.com

Eger kewele seneyede ilk 11 düşünülüyoraa mutlaka kaptan yapılmalı,bunu bir anlık gaza gelme ile söylemiyorum,bir ara maçta herkesi yönlendiriyordu,kimin ne yapması gerektigini anlatıyordu,onun tecrübesinden faydalanmalıyız.

Kendisini bir kez daha takdir ettim,tam bir PROFOSYONEL

Senin için ne desem bilmiyorum.Gerçekten büyücüsün.

Bide Sabri'ye şey kadar boyu var dedi ya o streste öldüm gülmekten.:D

müthiş Kewell yau. acaip seviyorum. biliyo adam işi ...

Dün müthişti.Stoperde bile oynadı adam da geçirmedi.Hele o Sabri'nin adama çarptığı pozisyondaki hareketine bayıldım.Sabri'nin boyu kısa nasıl düşürebilir gibisinden bir hareket yaptı.:D

TEŞEKKÜRLER KEWELL...:)

Premier Ligin havasını burdada yaşatıyor gerçekten Liverpool taraftarı hala onu çok özlüyordur!

Harikasın Kewell,harika !

İşte futbolcu dediğin böyle olacak abi,her verilen görevi en iyi performansıyla yerine getirecek ! Çok da iyi stoperlik yaptı vallaha,şaştım kaldım.:)

Spor yazarları Kewell'ın defansif yönü zayıf falan diyor ya..Bu maç Kewell'ın defansının o kadarda zayıf olmadığını gösterdi..Helal olsun..40 dk. stoperde oynayıp hiç mi sırıtmaz bir insan?..

Maçtan önce herkes Kewell'dan bugün gol bekliyorum falan yazmış..Kimin aklına gelirdi Kewell'ın 40 dk stoper olarak oynayacağı..Bu adam yıldız..Ama öyle böyle bir yıldız değil..Çok farklı..Umarım uzun yıllar bizde kalır..

Her 5 dakikada bir birseyler yazmak istiyorum Kewell hakkinda.Gercekten tapilasi bir oyuncu ya butun dunyanin tanidigi bir oyuncusun sen bir gram popon kalksin,agresiflik yap yok abi adam kalite iste,oynadigi takima saygisi isine saygisi bir numara gercekten Kewell.Bu takimda kaptanligi hak ediyor,aldigi parayida sonuna kadar hakediyor.Bazi oyuncular aldiklari paranin hakkini versin diye taraftarlar umutsuzca bekliyor ama sahada beyefendiligi ve mukemmel oyunculuguyla yeni bir ilah doguyor.Allah seni bize kazandiran yonetiminden razi olsun.

Iyiki varsin ve bizimlesin be Kewell, seninle ne kadar gurur duysak azdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt