#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Gago'dan önce çift yönlü orta sahaya ihtiyacımız var.

Gago ön liberoda oynayacak, Elano'nun yanına adam arıyoruz hep orada kim oynayacak ? :)

Ama sanıyorum Kewell gidecek sene sonu. Belki bu yüzden bu sene takımda tutuldu. Bonservisi dondurulabilirdi ama seneye gitme ihtimalinden bu sene takımda kalsın denildi. Sene sonu da yaklaşıyor hala uzatılmış değil sözleşme. Sorular sorulduğunda hep tam cevap vermiyor Kewell. Bu yüzden gidecek gibi geliyor.

Son olarak yeri değil ama keşke Nuri, Gökhan İnler, Hamit üçlüsünden biri takıma gelse. O zaman olağan üstü olur. Ön liberoya da Gago'yu aldım mı izle o zaman takımı :) !

Gago'dan önce çift yönlü orta sahaya ihtiyacımız var.

Gago ön liberoda oynayacak, Elano'nun yanına adam arıyoruz hep orada kim oynayacak ? :)

Ama sanıyorum Kewell gidecek sene sonu. Belki bu yüzden bu sene takımda tutuldu. Bonservisi dondurulabilirdi ama seneye gitme ihtimalinden bu sene takımda kalsın denildi. Sene sonu da yaklaşıyor hala uzatılmış değil sözleşme. Sorular sorulduğunda hep tam cevap vermiyor Kewell. Bu yüzden gidecek gibi geliyor.

Son olarak yeri değil ama keşke Nuri, Gökhan İnler, Hamit üçlüsünden biri takıma gelse. O zaman olağan üstü olur. Ön liberoya da Gago'yu aldım mı izle o zaman takımı :) !

Gago'dan bahsediyoruz hocam,Cambiasso'dan değil.Gago dediğin adam Türkiye'ye gelirse top diye oynar bizim ön liberoları.

Gago'dan bahsediyoruz hocam,Cambiasso'dan değil.Gago dediğin adam Türkiye'ye gelirse top diye oynar bizim ön liberoları.

Tamam da dostum Ronaldinho gelse mesela çok yararlı transfer mi olur ? Yani sistem için ihtiyacımız mı vardı da transfer ediyoruz gibi birşey olur. Gago'da o misal. Çok kaliteli eyvallah, gelirse taklalar atarız buna da eyvallah :D . Fakat Gago'dan önce oyunu çift yönlü oynayabilecek pas tekniği yüksek adam lazım. Tabii Gago'yu ön libero diye biliyorum, pas tekniği de güzel. Orta sahaya Elano'nun yanına düşünülebilir ama orada verimli olur mu burası tartışılır pek bilgim yok bu konuda.

Herneyse Kewell reisin konuyu fazla dağıttık galiba :) .

harry_kewell.jpg

gago yada başka bir yabancı gelirse kim gider diyonuzda. yanlış hatırlamıyorsun gelecek sene yabancı sayısı serbest bırakılmayacak mı?

2010-2011

Leo - Aykut - Ufuk

Sabri - Ugur - (alt yapidan bir oyuncu)

Neill - Gokhan - Emre G. - Servet - (alt yapidan 2 oyuncu)

Hakan Balta - Caner - Ugur

Topal - Sarp - Baris - Nuri Sahin - Hamit Altintop - Elano - Emre Colak

Keita - Dos Santos - Arda - Harry - Jo - Baros - (alt yapidan veya yedek bir transer pektemek olablir)

kadroda oyuncu sayisi 27-30 oyuncu arasinda olur gelecek sezon icin yeter arindan bir sonraki sezonda 2011-2012 yaslanan Neill in performansi, Servet kalip kalmamasi Sarp ve Baris'in performanslari gozden gecirilmesi lazim, Harry nin takimda ayrilma olasiligi ve Jo, Dos Santos, Keita, Arda, Baros kisaca tum forvet hattimizi elimizde tutablicekmiyiz diye onlemler alinmali.

Es es maçında 18'de olma olasılığı varmı? büyük üstadın?

Yok.Öbür hafta da şüpheli.Daha takımla hiç çalışmamış ki.

Fenerbahçe maçına yetişsin yeter (:

Fener maçında Allah bi zeval vermezse tam kadro çıkacağız; tek isteğim olay çıkmadan yarım sıfır kazanalım; o yarım golü de yarı voleyle kewell atsın :f68.gif: :f50:

harry salonda calışıyor,fener macında oynasa bile fiziksel olarak zaten sahada mücadele edecek gücü olmayacakdır.. sene sonu güzel bir veda ile yollar ayrılmalı harry ile...

harry salonda calışıyor,fener macında oynasa bile fiziksel olarak zaten sahada mücadele edecek gücü olmayacakdır.. sene sonu güzel bir veda ile yollar ayrılmalı harry ile...

Yollar ayrılacak olsaydı devre arasında ayrılırdı.Kewell en az bir sene daha bu takımda kalacaktır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt