#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Hagi'den sonra birine bu denli hayran olacağımı asla ama asla tahmin etmiyordum!!!

herkes semih semih diyor ... sanki ramos var yedekte yaa ... semih daha ligde bir dakika bile oynamadi !! ...

1 dakika oynadı.

Hatta bir kafa topunu kaleci çıkarmıştı( kupada ama olsun)

:)

herkes semih semih diyor ... sanki ramos var yedekte yaa ... semih daha ligde bir dakika bile oynamadi !! ...

Bülent Korkmaz da ligde bir dakika bile oynamadan Türkiye'nin ilk yarı finalinde oynamıştı.Genç futbolcular böyle zamanda kazanılır.

''Gerekirse kaleye bile geçerim'' helal olsun Harry sen sol açıkta ol yeter!

"Hakan ile uyum sağladık"

14 Mart 2009 Cumartesi * 10:19

Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Galatasarayımızda Hamburg maçının 52. dakikasında Emre Aşık’ın kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından stoperde görev yapmaya başlayan Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Takımımızın 31 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu, "Ben daha önceden de bu mevkide görev yapmıştım. Oyun devam ettikçe de iyice ısındım. Hiçbir zorluk çekmedim. Hakan Balta ile hemen uyum sağladım. Birbirimizi tamamladık. Burada önemli olan aldığımız sonuç. Çok iyi bir netice ile İstanbul’a gidiyoruz. Ali Sami Yen’de taraftarımızın da büyük desteği ile bu turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

"Hakan ile uyum sağladık"

14 Mart 2009 Cumartesi * 10:19

Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Galatasarayımızda Hamburg maçının 52. dakikasında Emre Aşık’ın kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından stoperde görev yapmaya başlayan Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Takımımızın 31 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu, "Ben daha önceden de bu mevkide görev yapmıştım. Oyun devam ettikçe de iyice ısındım. Hiçbir zorluk çekmedim. Hakan Balta ile hemen uyum sağladım. Birbirimizi tamamladık. Burada önemli olan aldığımız sonuç. Çok iyi bir netice ile İstanbul’a gidiyoruz. Ali Sami Yen’de taraftarımızın da büyük desteği ile bu turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Aman Kewell sakın gaza gelip savunmaya geçeyim deme,bir 40 dakika daha kaldırmaz yüreğim.:D

Harry senin büstünü dikmek lazım ben böyle bir oyuncu Hagi'den sonra bir yabancıda görmedim!

Bu arada Kewell, Trabzon'a goturulmemis sanırım dinlendirme amacli. Hamburg macinda coşsun diye düşünmüşler sanırım

alinti

Daha demin Kanal 24'de gelmis.

Nonda'da alinmamis (sakat) Kewell'de dinlndirme amaciyla alinmamis.

Buyuk ihtimalle Kewell'in yerine Sabri arkasinda Serkani oyuna surucek.

KEWELL İLE NONDA ŞOKU!

14 Mart 2009 Cumartesi * 20:47

Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasarayımız, Trabzon'a geldi.

Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasarayımız, Trabzon'a geldi. THY'nin tarifeli uçağıyla Trabzon'a gelen sarı-kırmızılı ekibin kafilesini Trabzon Havaalanı'nda bekleyen bir grup Trabzonsporlu taraftar, takımları lehine tezahüratta bulundular. Kafilenin havaalanında otobüse binişi sırasında kimi Trabzonsporlu taraftarlar ile Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş arasında sözlü tartışma yaşandı.

Güvenlik güçlerinin Galatasaray takımının gideceği otobüs çevresinde kordon oluşturmasıyla takım, maç saatini bekleyeceği Novotel'e hareket etti. Kafileyle birlikte kente gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, özel bir otomobille kalacakları otele gittiler. Bu arada Galatasaray'da Nonda ile Kewell'ın, sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almadıkları öğrenildi.Kaynak: Anadolu Ajansı

:(

ben size burda hemen uefa kupasi rovans macin kadrosunu vereyim.

------------De Sanctis----------

--Harry---Harry---Harry--Harry--

---------Harry-----Harry--------

--Harry-------------------Harry--

---------Harry-------------------

----------------Harry------------

:f68.gif:

kaleci formasi uefa kurallar geregi futbolcu formasindan degisik sarti olmazsaydi ozaman kaleci bile olurdu. :eek::D:D:D

ben size burda hemen uefa kupasi rovans macin kadrosunu vereyim.

------------De Sanctis----------

--Harry---Harry---Harry--Harry--

---------Harry-----Harry--------

--Harry-------------------Harry--

---------Harry-------------------

----------------Harry------------

:f68.gif:

kaleci formasi uefa kurallar geregi futbolcu formasindan degisik sarti olmazsaydi ozaman kaleci bile olurdu. :eek::D:D:D

:2aloh1:

Sensiz zorlu bir deplasmandayız.Şans da bizden yana olmalı. Off be kaptan ne taktikle çıkıyorsun anlayamadım ..

Bulent kaptan GALATASARAYIN teknik patronu oldugunun farkina varamamis, kendini hala Bursa'da veya Kayseri'de saniyo. Kewell'in yedek durmasi bile takim adina pozitif bir durumdur. Herseyi gectim, isler kotu gittiginde sahaya surecek bir opisyonun, bir silahin olur. Bir acemiden kurtulduk derken bir diger caylak getiriyolar. Getirsenize Louis van Gaal'leri, Didier Deschamps'lari alsin ucursun su takimi.

Trabzon'a giden Galatasaray kafilesinde yer alan oyuncularımız:

Morgan de Sanctis

Orkun Uşak

Serkan Kurtuluş

Emre Aşık

Hakan Balta

Semih Kaya

Volkan Yaman

Alparslan Erdem

Arda Turan

Ayhan Akman

Barış Özbek

Mehmet Güven

Sabri Sarıoğlu

Cassio Lincoln

Ümit Karan

Yaser Yıldız

Hasan Şaş

Milan Baros

Didier Deschamps sadece Bülent hoca´nin Fransiz modeli..

Hicbir farki yok...Bülent Hoca bizi bu sene cok sevindirecek...

Hemen olumsuz konusmayin....

Kewell 34 mac oynayacak kapasitede degil bunu hepimiz biliyoruz..

O kadar yoruldu ki Hamburg macinda, riske atmaya degmez yani....

Kalan saglar bizimdir..Halledecegiz bitürlü

TS'yi yenelim kesin 3 puan alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt