#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Trabzon'a giden Galatasaray kafilesinde yer alan oyuncularımız:

Morgan de Sanctis

Orkun Uşak

Serkan Kurtuluş

Emre Aşık

Hakan Balta

Semih Kaya

Volkan Yaman

Alparslan Erdem

Arda Turan

Ayhan Akman

Barış Özbek

Mehmet Güven

Sabri Sarıoğlu

Cassio Lincoln

Ümit Karan

Yaser Yıldız

Hasan Şaş

Milan Baros

Kewell?:S

Kewell'ı dinlendirmek te bir tercihtir.Tahminen perşembe günü stoper oynayacak çünkü.

kewell hamburg maçına saklanıyo ve saklanmalı bence kadroda onun kadar oyuna etki eden oyuncu çok az...o maçta güçlü olmalı..tahminen kaptan sağ beke serkan'ı önüne sabriyi koyucak..

Bulent kaptan GALATASARAYIN teknik patronu oldugunun farkina varamamis, kendini hala Bursa'da veya Kayseri'de saniyo. Kewell'in yedek durmasi bile takim adina pozitif bir durumdur. Herseyi gectim, isler kotu gittiginde sahaya surecek bir opisyonun, bir silahin olur. Bir acemiden kurtulduk derken bir diger caylak getiriyolar. Getirsenize Louis van Gaal'leri, Didier Deschamps'lari alsin ucursun su takimi.

Çok biliyorsan sen teknikdirektör olsaydın.Burada hepimiz kendimize göre kadotolar kuruyoruz ama hiçbirimiz Kaptananın futbol bilgisini aşağılayacak kadar bilmiyoruz bu işi.

O da biliyor herhalde Kewell'ın önemli bir güç olduğunu ama onunda düşündüğü birşey vardır heralde.

İnşallah yanılıyorumdur ama bence Kewell'ı dinlendirmek için ilk 18'e almamazlık yapmazdı Bülent Hoca, en azından kulübede oturturdu. Daha ciddi birşey var sanırım:(

İnşallah yanılıyorumdur ama bence Kewell'ı dinlendirmek için ilk 18'e almamazlık yapmazdı Bülent Hoca, en azından kulübede oturturdu. Daha ciddi birşey var sanırım:(

Bencede.Dinlendircek olsa yedeğe alırdı.Çünkü maçın kötü gidişatı durumunda oyuna sokması gerekebilir.Önemsiz bir maç değilki.

Bilmeden yorum yapmayalım bence daha önemli birşey var

Kewell Hamburg maçında sahada olacaktır ama buna eminim!

Kewell'dan ilginç yorum

16 Mart 2009 Pazartesi * 09:24

Sydney Morning Herald gazetesine konuşan Avustralyalı yıldızımız "‘Türk futbolunu yakından takip etmiyorsanız ve bir G.Saraylı taraftara, takımlarının en iyi 4 takım arasında olup olmadığını sorarsanız, sizi vurabilir." dedi.

Kewell'dan taraftarımız için ilginç yorum. Ülkesindeki Sydney Morning Herald gazetesine konuşan Avustralyalı yıldız ‘Türk futbolunu yakından takip etmiyorsanız ve bir Galatasaraylı taraftara, takımlarının en iyi 4 takım arasında olup olmadığını sorarsanız, sizi vurabilir. Türkiye’de onlar için sadece bir takım var ve onun parçası olmak harika bir duygu’ dedi. Kewell, üzerinde yoğun bir taraftar baskısı hissettiğini de vurgulayıp ‘Bu iyi bir şey ama şimdiden saçlarımda birkaç beyaz düştü. Baskı olmazsa maç kaybedebilirsiniz’ diye konuştu.

Kaynak: Star

furadapiliruz furmayadapilürüz garantisi yok:)

Kewell'dan ilginç yorum

16 Mart 2009 Pazartesi * 09:24

Sydney Morning Herald gazetesine konuşan Avustralyalı yıldızımız "‘Türk futbolunu yakından takip etmiyorsanız ve bir G.Saraylı taraftara, takımlarının en iyi 4 takım arasında olup olmadığını sorarsanız, sizi vurabilir." dedi.

Kewell'dan taraftarımız için ilginç yorum. Ülkesindeki Sydney Morning Herald gazetesine konuşan Avustralyalı yıldız ‘Türk futbolunu yakından takip etmiyorsanız ve bir Galatasaraylı taraftara, takımlarının en iyi 4 takım arasında olup olmadığını sorarsanız, sizi vurabilir. Türkiye’de onlar için sadece bir takım var ve onun parçası olmak harika bir duygu’ dedi. Kewell, üzerinde yoğun bir taraftar baskısı hissettiğini de vurgulayıp ‘Bu iyi bir şey ama şimdiden saçlarımda birkaç beyaz düştü. Baskı olmazsa maç kaybedebilirsiniz’ diye konuştu.

Kaynak: Star

furadapiliruz furmayadapilürüz garantisi yok:)

Ben Rize'liyim garanti vururum ... :ka05:

Stoper de yine büyük görev Kewell'a düşecek.

Hey allahım taraftırımızda kafayı yemiş:D llaa oglum kendinize gelin kewell stoper cıkarsa maca ben dinden imandan cıkarım:o

Çok biliyorsan sen teknikdirektör olsaydın.Burada hepimiz kendimize göre kadotolar kuruyoruz ama hiçbirimiz Kaptananın futbol bilgisini aşağılayacak kadar bilmiyoruz bu işi.

O da biliyor herhalde Kewell'ın önemli bir güç olduğunu ama onunda düşündüğü birşey vardır heralde.

Bak kardesim bu gibi yok sen teknik direktor olsaydin, yok bu olsaydin, yok su olsaydin laflariyla bos bogazlik yapma. Arda sakatlanip ciktiktan sonra Kewell 10-15dk. girip ter atardi. Ben bu gibi zor durumlar icin Kewell'i goturmesi gerektigini soyledim. Ustelik dun teknik direktor ben olsaydim emin ol bu maci kazanirdik. Cunku sapkadan tavsan cikaricak bir durum yoktu. Bulent sonunda kurtulduk dedigimiz eskileri sahaya surerek hem sapkadan tavsan cikartmaya calisti hemde kendi ipini cekti.

bu harry potter nerden cikti yaa wizard of oz'un harry potter la ne alakasi var.. tamamen Emre Tilev'in uydurdugu bir sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt