#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

14iocwp.jpg

Formaların hepsi birbirinden güzel. :o

Ama, en şık olanı siyah Liverpool formalı.

Yok yahu benim değil. Yalnız parçalı formayı göremedim orada. Yapan eleman çok psikopat birisi olsa gerek.

Ben de Kewellın manyağıyım gelmeden öyleydim zaten de Türkiyede sadece Liverpoolun kırmızı formasını bulabilmiştim 7 numaralı forması var kewellın kırmızıdan.. Hepsini bulsam hepsini alırım valla :yup:

Bence o koleksiyonu yapan Türk değildir. Türk olsaydı bencede Galatasaray'ın parçalı formasını alırdı kesinlikle.Bence Avusturalya'lı bir hayranı olabilir veya İngiltere'den ama Türk olucağını zannetmiyorum.

Birde orda 3 tane Leeds forması var.O formaların eski olduğunu düşünürsek ve bulmanın çok zor olduğunu düşünürsekde eminim Türk değildir :)

Simdi Turk mu degil mi Erim anlamadim :confused:

JO transferi açıklandığı gün akşam saatlerinde havalimanına müdürümü karşılamaya gittim,JOdan haberim yoktu henüz,onu beklerken 50 metre solumda birisini farkettim.Londra uçağı yolcularını bekliyordu herkes.ve obekleyen adam HARRY KEWELLdı.İnanın bana elim ayağıma dolaştı.Yanına gidip iki dk konuşma şerefine eriştim.En son BİZİMLE KALACAKMISIN diye sordum,gülerek sadece İSTİYORUM dedi.Eşi ve sanırım menajeri geldi uçaktan ve ayrıldılar.

Bende kafayı yemiş gibi herkesi aradım ben Kewell la konuştum diye.

Dostlar şu kadar söyliyim,20 yıldır maçlarda ve Floryada geçti ömrüm ama ben bu kadar pozitif ve karizma bir futbolcu ile karşılaşmadım.

Bu sene bu takımda kal,ölene kadar da kulübede,tribünde,nerde kalırsan kal..AMA KAL ne olur HARRY....

böyle bir koleksiyonum olsun 14718129641894512894512941 milyon € borcum olsun, çalışır öderim lan. :D

Aynen.:asd:Müthiş bir koleksiyon,sahibi çok şanslı bir adam.:)Ben de Schweinsteiger temalı bir forma koleksiyonu yapıyorum ama sönük kalır bunun yanında.Leeds forması bile var yahu.:tiphat:

Bugün o sempatik halleriyle trübünde görmek bile kanımızı ısıttı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt