#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell'ın stoper oynayacağını sanmıyorum.Eğer oynarsa o 90 dakika bitmek bilmez.:o

kewell oynatılmaz stoper..Ama oynatırsada iyi oynar.. :D

Arkadaşlar galiba Kewell stoper oynayacak :o Umarım Bülent ne yaptıgını biliyordur

Trabzon'a niye götürmediği belli ola ki bir sakatlık durumundan korudu stoper oynayacak bence Kewell gene kahramanımız olacak senin stoper oynayışın bile bana güven veriyor fedakar Kewell çok seviyorum seni gerçekten!

allah yüzünü kara çıkartmaz inşallah

Niye sevdirdin kendini bu kadar,sen gidince napicam Ben :(.

Bu turu geçersek finale kadar bizi tutacak bir takım olduğuna inanmıyorum.

yahu kewell stoper oynicak da arda da sakat ilerde kim oynicak ??? bu hakemlerin ben...

Kaptan'a hak veriyorum ben bu tercihinden dolayı.Semih kaç maça çıktı ki? Bence mevki adamı olacağına tecrübeli adam olsun . Ümit olsun , Harry olsun ama tecrübeli olsun .Diyeceksiniz ; Bülent'in ilk maçı kime karşıydı.Bülent hocamız ile Semih arasında dağlar fark var dağlar.Futbolculuğa stoper olarak başladığı için ve şu sıralar stoperlik eğitimi aldığı için sorun olmaz inşAllah.

Hee.. Tek sorun şu diyebilirim.Atak oyuncusu olduğu için ister istemez topu sürme ihtiyacı güdebilir Harry'i :) Geride iki sol ayak stoper oynamakda riskli olacak amma ve lakin mecburuz.

arda yoksa hele kesinlikle stoper oynamamalı..

Semihde Kewellın yapacağı stoperliği yapar heralde..

Arda kesin yok.Kewell sol açık,Semih stoper oynayacak.

Arda olmazsa Kewell orta sahada olmalı. Stoper açığını bir şekilde diğer orta saha elemanlarıyla yada Semih'i oynatarak kapatmamız lazım. Yapacak birşey yok, öyle yada böyle geçeceğiz bu turu.

Bu demek oluyor ki daha oyuncu olmadan övmemek gerek Semih geleceğin John Terry'si bu yargıya neye dayanarak varıldı,sonuç ne olursa olsun oynamalı Kewell defansa geçeceğine o bölgenin oyuncusu Semih oynasın o olmadı paf takımdan stoper oynasın ama stoper oynasın,Kewell'a orta sahada ihtiyacımız var,zaten tek kale maç oynayacağız Kewell'ı hücumda kullanmalıyız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt