#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Haftaya ilk 18 e girer .

Dünya'da kaç adam var ki mimikleri bu kadar sevimli olsun :D

"......Sakatlığı nedeniyle çalışmalarını tek başına sürdüren, cuma gününden itibaren takımla birlikte antrenman yapabileceği bildirilen Kewell'ın da Fenerbahçe maçına yetiştirilmesine çalışıldığı ifade edildi."

Kaynak:Ligtv.com.tr

Trabzon maçında son 10 dk falan oynayabilirse fener maçına yetişir yoksa zor.

Bu takimda en iyi sut ceken ve kafa vuruslari olan oyuncu bence.

Kewell gitti, kornerden, duran toplardan gol atamiyoruz. Adam ise göstere göstere atiyordu.

Gerçekten çok özledik....Takıma döndüğünde bence ikinci yarılarda faydalanmalıyız..Çünkü tam kadro olduğumuzda en az iki yabancıya kulübe yolu görünüyor..Rijkaard'ın kalan 9 maçta formda olana forma vermesini istiyoruz..

Trabzon maçında oynayacak !

super bir video olmus :D

Harry ordan Elano'ya "bunun canli yayin oldugundan haberdarsin dimi?" diyince Elano bir saniye durakladi ama yine devam etti..

sonlara dogru Rijkaarda yayinin nasil gectigini soruncada, Rijkaard da tam manyak zanki futbolu yorum eder gibi yorum verdi.

Harry'de biraz konsentrasyon dusuklugu oldu ama obur yandan Mert ise hic kulak asmadan profesionelce isini yapti. (mert ise tercume ederken bu sakayi anlatamadi veya kendisi anlamadi)

guzel video olmus.:bgking1:

"Kewell takımın yarısı" Arda Turan

Çok özledik,

Çık da sahaya "içi geçmiş" "katkı yapmıyor" diyenlere en güzel yanıtı sahada ver

Kewell ile sözleşme yenilenmiyecek mi??

Neyi bekliyoruz??

Olmasada olur dediğimiz adam ilk yarı takımı sırtında taşıdı. :)

Arka direkte kendini unutturup attığı golleri özledim.

Attığı gollerden sonra köşe bayrağına doğru koşup sempatik sempatik bakmasını özledim.

abartmıyorum, hayatımda gördüğüm en karizmatik gol sevinci yaşayan adam. objektifler bayram ediyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt