#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bügün play stationda defansa koydum nasıl oynayacak diye merak ettim,fena degil :) ama karşımda Olic yoktu Güiza vardı :asd:

Umarım gereksiz işler yapmazsın defansta. Çalım gibi :)

son 30dkyla defansta baslamak farklı seyler hele hele karsında guerero ve olic varsa.aklıma hiç iyi senaryolar gelmiyor.Ha servet-emre aşık olsa korkmazdım ama suan bir tane defanscımız yok.işimiz cok zor.allah sonumuzu hayır etsin.:)

Stoper başlayacak büyük ihtimal, umarım güzel oynar.

Kewell'a güvenimiz sonsuz.Güvenmemek gibi derdiniz olmasın.Seneye takımda meydana gelecek düzenlemeden sonra büyük ihtimalle kaptanızmız Harry Poter.

KEWELL STOPERDE BAŞLADI

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, Hamburg ile yapılan ilk karşılaşmada Emre Aşık'ın kırmızı kart görmesinden sonra savunmada oynattığı Kewell'a, yine bu mevkide forma verdi.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, Hamburg ile yapılan ilk karşılaşmada Emre Aşık'ın kırmızı kart görmesinden sonra savunmada oynattığı Kewell'a, yine bu mevkide forma verdi. Kewell'ı, Hakan Balta ile birlikte savunmanın ortasında oynatan Korkmaz, sürpriz bir kararla Serkan Kurtuluş'u sağbekte görevlendirdi. Korkmaz, sağ kanatta Sabri, sol kanatta da Arda'yı oynattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Aslanım benim, aslansın aslan...

Tebrik etmekten başka çaremiz yok.

Seni eleştirmeyi kendime hakaret olarak kabul ediyorum,senin gibi oyuncusu olsun takımın aslan gibi savaştın,belki turu kaybettik üzüldük,ağladık ama seni tebrik ediyorum,önünde saygıyla eğiliyorum!

Örnek bir futbolcu,ne desek azdır profesiyonel futbolcu desem,bu da değil,tam anlatmak için kelimeler yok,yeni kelime yapmak zorundayım "Kewellik":D.

Hep bizde kal Harry.

Hagi'den sonra tek büyük sensin... Hep burda kal Kewell...

Çok fazla birşey demeye gerek yok,Keşke ilerleyebilseydik turlarda ve tatmadığı bir sevinci yaşatsaydık ona..Büyük hayalkırıklığına uğradı.. Ne yapalım Kewell,inşallah başka sevinçler yaşarız senle.. Gülümsemen eksilmesin hiç...

Ayrıca Bugün de iyi oynadın,Semih Kaya'da oynasa bu kadar oynayabilirdi diye düşünüyorum çünkü biraz da tecrübe gerek..

sevgim saygim sonsuz efendilikte üstüne yok her görevi basariyla yapiyor ne diyimki helal olsun be.

yapabileceğinin en iyisini yaptı, golünü de attı. umarım futbolu bırakana dek takımımızda kalır...

Mücadeleci futbolcularımızdan biriydi. Teşekkürler Harry Potter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt