#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kelimelerle anlatılmazsın.40 Yıllık GalataSaray lı gibisin.

Helal olsun sana..

UEFA Kupası'nın yeni jeneriğinde, başlangıçtan hemen 2 saniye sonra sağ üst köşede Olympiakos'a attığı golü görebilirsiniz.

Sen çok özel bir futbolcusun Harry..Hem Galatasaray takımı için hem bizim için..İnşallah daha uzun yıllar bizimle kalırsın..

Lig maçlarında çok ihtiyacımız var büyücümüze bütün maçlarda oynar inşallah!

Bazılarına verilen değerin 10 katını hakediyorsun sadece profesyonelliğinle.Bence yıllardır bu ligdeki en profesyonel oyunculardan biri.Bu takımda bırak futbolu,efsanelerimizden ol !!

Umarım futbolu bizde bırakıp farklı görevler alır klüp içinde.

Harry Kewell'ın almamız zaten büyük şanstı ve değerini zaman geçtikçe daha da belli ediyor.Ona da iyi teklifler geleceği kesin.

Yarın Harry'den gol bekliyorum artık sol kanada devam :D

Eskişehirli kasaplar görev başında olacaktır yarın.Hakem müsaade edecek yine kasaplıklara.Kewell gibi yıldızlarımıza allah kolaylık versin bu caniler karşısında...

İyi geceler Harry :D Amerikan filmlerinde ki sevimli anneler gibi söyledim :D :D

#19 Harry Kewell

Gerçek kaptan :cool:,

Niye bu kadar sevdirdin kendini,ne guzel eski hagi videolariyla avunup duruyordum ben Hayrim,sen gidince napicam ben :(:(,

İyi geceler Harry :D Amerikan filmlerinde ki sevimli anneler gibi söyledim :D :D

KeweLL Meleği Ben: Ne var ya ne var,rahat birakin adami :p

Büdüt: Yaninda olsam bi dakka gostermem kimselere,surekli uyusun,dinlensin,yesin,icsin,gulsun,mutlu olsun,yuzu hic asilmasin,ben cevap vereyim telefonlara,

ama insanlik onu goremesin istiyorum,bu yuzden de yaninda degilim :D

KeweLL Meleği Ben: Ne var ya ne var,rahat birakin adami :p

Büdüt: Yaninda olsam bi dakka gostermem kimselere,surekli uyusun,dinlensin,yesin,icsin,gulsun,mutlu olsun,yuzu hic asilmasin,ben cevap vereyim telefonlara,

ama insanlik onu goremesin istiyorum,bu yuzden de yaninda degilim :D

Aysel, :D aramızda ki sevgiyi engelleyemezsin :D

Kewelli 10 numara yapamazmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt