#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kendisine gösterilen bu sevgiye rağmen önümüzdeki sezon kalacağına dair net bir tavır koymaması insanı kızdırmıyor değil. Sakat olmasına rağmen takımda tutularak Nonda'nın gönderilmiş olması bile ona verilen değerin açık bir ıspatıdır. Buna rağmen sezon sonu giderse yazıklar olsun. (Ailevi nedenler işin içine girerse ayrı)

Kendisine gösterilen bu sevgiye rağmen önümüzdeki sezon kalacağına dair net bir tavır koymaması insanı kızdırmıyor değil. Sakat olmasına rağmen takımda tutularak Nonda'nın gönderilmiş olması bile ona verilen değerin açık bir ıspatıdır. Buna rağmen sezon sonu giderse yazıklar olsun. (Ailevi nedenler işin içine girerse ayrı)

giderse neden yazıklar olsunki, gitmesi gayet normaldir dahası kendisi gitmek istemeyecekdir keza aldığı ücret 2,5-3 milyon euro bunu ona bu haliyle

dünya üzerinde verecek kac klüp vardırki?

gitmek istemeyecek ama gönderilecekdir keza furbo profosyonel bir olgudur

kimse kimse ye 2,5 milyon euyor tipine - adamlığına bakıp vermez,veremez..

kewell son haftalarda dönsünde görecem ben gitsin diyenleri:rolleyes:

giderse neden yazıklar olsunki, gitmesi gayet normaldir dahası kendisi gitmek istemeyecekdir keza aldığı ücret 2,5-3 milyon euro bunu ona bu haliyle

dünya üzerinde verecek kac klüp vardırki?

gitmek istemeyecek ama gönderilecekdir keza furbo profosyonel bir olgudur

kimse kimse ye 2,5 milyon euyor tipine - adamlığına bakıp vermez,veremez..

Futbolun profesyonel bir olgu olduğu gerçeğini bilmekten mahrum değilim. Kendisi gitmek istemeyecekse neden gönderilsin ki? madem yönetimin böyle bir

planı olduğu kanaatindesin o zaman neden devre arası o gönderilmedi de, sapasağlam Nonda gönderildi. Kewell'in gönderilmeme sebebi mantıklı değil tamamen duygusal bir olaydır. Camia tarafından çok seviliyor diye gönderilmediğini herkes tahmin edebiliyordur sanırım. Zira mantıklı davranılsaydı Nonda bırakılır, Kewell gönderilirdi. Sakatlığı zaten herkesçe malum. Bunun farkında olduğu halde gidecekse eğer bu davranışını "profesyonel futbolcudur hoş görmek lazım" diye yorumlayamam ben. Bu sıradan bir olay değil çünkü.

Futbolun profesyonel bir olgu olduğu gerçeğini bilmekten mahrum değilim. Kendisi gitmek istemeyecekse neden gönderilsin ki? madem yönetimin böyle bir

planı olduğu kanaatindesin o zaman neden devre arası o gönderilmedi de, sapasağlam Nonda gönderildi. Kewell'in gönderilmeme sebebi mantıklı değil tamamen duygusal bir olaydır. Camia tarafından çok seviliyor diye gönderilmediğini herkes tahmin edebiliyordur sanırım. Zira mantıklı davranılsaydı Nonda bırakılır, Kewell gönderilirdi. Sakatlığı zaten herkesçe malum. Bunun farkında olduğu halde gidecekse eğer bu davranışını "profesyonel futbolcudur hoş görmek lazım" diye yorumlayamam ben. Bu sıradan bir olay değil çünkü.

niye tutulsun

bir sene daha yaşlanmış

sakatlığı malum bir oyuncu neden tutulsun..

cok duygusal takılmadan önce 2,5-3 milyon euronun ne anlama geldiğini hiç düşündünüzmü yoksa florya sakatlar vede emekliler bakım evimi???

kewell karakterliymiş ,yahu kardeşim sen onca zaman sakatsın senin 100 bin euronu kesiyorum deyinde ondan sonra uefada karakterlilik neymiş onun dersini alın.. geçin bu boş lakırdıları kardeşim..

niye tutulsun

bir sene daha yaşlanmış

sakatlığı malum bir oyuncu neden tutulsun..

cok duygusal takılmadan önce 2,5-3 milyon euronun ne anlama geldiğini hiç düşündünüzmü yoksa florya sakatlar vede emekliler bakım evimi???

kewell karakterliymiş ,yahu kardeşim sen onca zaman sakatsın senin 100 bin euronu kesiyorum deyinde ondan sonra uefada karakterlilik neymiş onun dersini alın.. geçin bu boş lakırdıları kardeşim..

Ben de diyorum ki bütün bunlar yönetim tarafından bilindiği halde neden gönderilmedi devre arasında? Sezon sonuna kadar Florya'da tedavisine devam edilsin diye mi bırakıldı?

Ben de diyorum ki bütün bunlar yönetim tarafından bilindiği halde neden gönderilmedi devre arasında? Sezon sonuna kadar Florya'da tedavisine devam edilsin diye mi bırakıldı?

devre arası gönderilmemesi fiyaskodur

nonda en azından maclara cıkabiliyordu...

nondayı gecdim sakat kewell elde tutulup hangi akılla orta saha alınmadı..

devre arası gönderilmemesi fiyaskodur

nonda en azından maclara cıkabiliyordu...

nondayı gecdim sakat kewell elde tutulup hangi akılla orta saha alınmadı..

ne yazıkki yönetimde taraftar gibi duygusal düşündü...

veya neden leo franco gönderilmedi...

ne yazıkki yönetimde taraftar gibi duygusal düşündü...

veya neden leo franco gönderilmedi...

yönetim 2 yıldan beri transfer secimlerinde fiyasko kararlara imza atıyor...

umarım bu yaz haldun efsanesinin komik transferleri yerine td ve futbolu bilen

bir ekibin kararları ile futbolcu alınır.. tugay altyapının yanında buradada belirleyici vede etkili kararlar alınmasına yardım edebilir ,haldun üstünel ancak belirlenen isimlerin transferinde görevlendirilmeli ama kesinlikle futbolcu transfereinde kimlerin alınacağına karar vermemelidir...

bir ekibin kararları ile futbolcu alınır.. tugay altyapının yanında buradada belirleyici vede etkili kararlar alınmasına yardım edebilir ,haldun üstünel ancak belirlenen isimlerin transferinde görevlendirilmeli ama kesinlikle futbolcu transfereinde kimlerin alınacağına karar vermemelidir...

haldun üstünel in transferleri kafasına göre yaptığını hiç zannetmiyorum.

Neill ? Kewell ? Elano ? Keita ? Baros ? Gio ?

Ortada bir komiklik varsa oda senin yazdıklarındır. :)

Kewellın yokluğu demek takımda ruh eksikliği demek.. Hep yakındığımız şey değil midir? Deli gibi ruhuyla oynayan bir takımımız ne zaman kaybetti de biz taraftar olarak gıkımızı çıkardık.. O'nun ölüsü yeter... Oynadığı futbolu, karakterini, zekasını yeterince sentezleyemeyen arkadaşlar onun hakkında ileri geri konuşacaktır.. Ben şahsen umursamıyorum bu yorumları.. Çünkü tutarlı dayanağı yok :2_thumbs_up_-_anima

Kewell bence sözleşmesini uzatıcak ve uzatmalıda.

Neill ? Kewell ? Elano ? Keita ? Baros ? Gio ?

Ortada bir komiklik varsa oda senin yazdıklarındır. :)

hepsini yazalım : lincoln -linde-meira-kewell-leo franco-keita-gio-jo -baros...

keita başarı sayılabilir ama 9 milyon euroya onu herkes alabilirdi

baros ok

neill ok

gerisi hikaye ,kewellmiş ,devamlı sakat almak adam başarımı ,iki yılda 6 milyon euro veriliyor adama...

Devamlı sakat dediğiniz adam sadece 2 aydır sakat.

Biz sakatladık adamı hala konuşuyorsunuz.

Kaç maçı kewell ile kazandık hala konuşuyorsunuz.

Yapmayın Lincoln diyorsunuz hala.

Kewell gibisini görmedim ben.

Bi Hagi vardı onun gibi.

Hagi efsaneydi zaten.

Medyada iyi kışkırttı Galatasaray taraftarını futbolcularına..

Bir mağlubiyet hoop alemci Jo,küçük Kaptan Arda,çakal Kewell,kova Franco...

Bir ara Kanaltürk diyordu Beşiktaş taraftarı İlhan Mansızın paçasını aşağı aldı Galatasaray taraftarı Jo'nun paçasını niye aşağı almıyor diyordu...

Kewell dön de seni beğenmeyenlere kapağı tak, tekrar Daddy Cool şarkısında senin adını bağırsınlar, belki utanırlar kendilerinden...

Sürekli sakatlanıyor denilen adam geçen sene neredeyse bütün maçlarda oynadı, bu sene de ocağa kadar her maç sahadaydı, Baroş bu adamdan daha fazla sakat zaman geçirdi Galatasaray futbol kulübünde, hadi o da sakat, onu da yollayın o zaman?

Kewell dön de seni beğenmeyenlere kapağı tak, tekrar Daddy Cool şarkısında senin adını bağırsınlar, belki utanırlar kendilerinden...

Sürekli sakatlanıyor denilen adam geçen sene neredeyse bütün maçlarda oynadı, bu sene de ocağa kadar her maç sahadaydı, Baroş bu adamdan daha fazla sakat zaman geçirdi Galatasaray futbol kulübünde, hadi o da sakat, onu da yollayın o zaman?

Ben Kewelli begeniyorum( su an icin kimsenin begenmeme olasiligi oldunu sanmiyorum) ama Barosun gelecek seneler icin Kewellden daha cok katkisi olur diye düsünüyorum.

Bi kere Baros 28 yasinda Kewell 31, Baros saglikli Kewell hasta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt