#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewelli 10 numara yapamazmiyiz

Arda olsun,Kewell olsun bırakın artık Lincoln 10 numara takımda adam yetenekli adam oynatmak gerekiyor adamı kovunca yerinde oynayacak bojan krkic var sanki takımda

ve Kewell iyi futbolcu kaliteli oynuyor

Bu akşamki maçta oyundan alınmasını kendisine hakaret olarak görüyorum,Tamam yorulmuş olabilir,60'tan sonra yoruluyor hepimiz biliyoruz ama Baros yok,Lincoln zaten yok,Kısacası hücumda verimli top kullanabilecek yetenekte bir arda bir o var,sen ne diye çıkarırsın be hocam maçtan bu adamı,Ya avrupa maçımız da yok artık neyi düşünüp çıkarırsın takım 1-0 geride ya.. :mad:

Kewelli cikartip yerine neden M. Güveni aldi ben anlayamadim. Kewellin yedegi M. Güvenmi?

Kewell'ın yerine M.Güven'in girmesini biri bana mantıklı bir şekilde açıklasın Allah aşkına yaa.

yılın en önemli transferi bence...inşallah daha uzun yıllar oynar bizde...inanılmaz seviyorum bu adamı

Valla komik bir durum Harry Kewell'ı Hamburg maçında gole ihtiyaç varken,defansa Semihi alıp hücuma yollayamayan bir zihniyet,1-0 geridesin ve 20 dakika kalmış Harry Kewell'ı çıkartıp M.Güvenle gol atıcak komik ya valla komik koskoca G.Saray kimlere emanet!

Lincoln yerine M.Güven'e forma vere Hoca'dan böyle bir değişiklik yapmasına neden şaşırıyorsunuz ki?

Meiranın yedeği Kewell , Kewellin yedeği M.Güven gibi saçma sapan bi durum oldu umarım Kewellıda kaybetmeyiz....

Bülent Korkmaz Kewell'a küfür etse, yerine Mehmet Güven'i almasi kadar saygizlik olmazdi.

Valla bir kaç maç sonra Kewell resti çekerse kimse şaşırmasın ve tepki göstermesin ortada saçma bir yönetim zaafiyeti var!

Mehmetin hic sucu yok, ona fazla birseyler demiyelim ama Bülent'e hersey olur :D

Olaylar yetmiyormuş gibi birde durup suni gündem yaratıyoruz.

Öyle sakin durduguna bakmayiniz, asil Kewell sinirlenirse küfürün ötesini eder.

bu adamı çok seviyorum daha ilk super kupa maçında kayseriye karşı kanım kaynamıştı . herkes senin gibi prof. olsa keşke.

Futbolu Galatasaray'da bırakıp Hagi gibi efsane olmasını çok isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt