#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Gidene yol yakışır. Ya adam kendini hiç riske etmedi, dünya kupası için milli takımını düşünüp birşeyler vermedi Galatasarayımıza. Artık şampiyonluk gitmiş,kupalarda yokuz gelirse ne ala gelmezse mualla. :mad:

Kaptanın dediğin Arda ne verdi bu sene? Baros ne verdi o zaman? ULAN ADAMLAR SAKATTI! SAKAT!

Aç bak Arda mı daha yararlı olmuş Kewell mı?

Ona da laf söylesene, onu da göndersene... Ayrım yapma birader!

Arda oynamış 50 maç, toplamda talinn tobol maçları dışında sahada yok...

Kewell oynamış 15 20 maç sene başında, adam hepsinde faydalı, ne konuşuyorsun hala?

Kaptanın dediğin Arda ne verdi bu sene? Baros ne verdi o zaman? ULAN ADAMLAR SAKATTI! SAKAT!

Kewell oynamış 15 20 maç sene başında, adam hepsinde faydalı, ne konuşuyorsun hala?

Hey Baros keyfine taktırdı o platini bunu herkes biliyor. Kewell önce eşim dedi, sonra Cimbom diyemedi. Kewell'ın kalitesini tartışcak kadar salak değilim ama Kewell'cı da değilim, Kewell'a kim asist yaptı Kewell'la kim en iyi anlaştı.Kewell bile söyledi takımda en iyi Arda ile anlaşıyoruz pas yapabiliyoruz. Kewell gitti Arda'da gitti yalan mı dostum ? Bağlantıyı kurabildin mi ? O zaman Bülentler, Hakanlar,Ergünler vs. sakat sakat oynadığı ameliyatlarını sezon sonu oldukları dönemleride unutmadık. Bu takımda kimler gittide Kewell gitmesin ben yollamıyorum ayrıca bunuda bilesin ben git deyince gitmeyecek kal deyincede kalmayacak buna klübümüz karar verecek. Son sözde ruhsuz topçulara; siz böyle devam edin bizde burda tartışalım.

Narkozun etkisiyle böyle şeyler yazdığını düşünüyorum arkadaşın,kendine gelince o da bize hak verecektir.

Ne zaman dönecek benim daddy cool'um yaa kesin bir tarih yok mu ?

Arda süper lig'de asist kralı şu an

Birini överken diğerine çamur atmayın;)

Adam gibi adam ama cok sakatlaniyor gitmesini bende istemiyorum ama genclerin onunu acmis oluyor oyle.. ama ote yandan icimde bi ses Harrrrrrryyy Harrrrrryy Kewell diye haykiriyor:D:D zor bi secim..

adam zaten ailesiyle olmak vs nedeniyle sözleşme yenilemek istemiyordu,sakatlanmada önce de...''ne kadar istiyorsa verilsin'' anlayışı çocukça geliyor bana;gönülsüz adamı ederinin çok üzerinde para vererek elde tutarsan verim alamazsın...ben şahsen iş,seyahat,arkadaşlık,aşk ya da sex yapacağım insanın önce bunu benim kadar istemesini gözetirim...sakatlandığında da nisan ortasından önce oynayamayacağı bilinen bir şeydi ki kalan 3-4 maçın hepsinde 5 er gol atsa ne fayda,tüm hedefler kaybedildi işte...kulüp menfaatleri düşünülerek nonda değil kewell ın sözleşmesinin dondurulması gerekiyordu,anlaşma sağlanır seneye de kalır,olmazsa da yollar tamamen ayrılırdı,kimler gitmedi?...''harry de harry'' diyenler yöneticileri de tesir altına alarak sebep oldukları durumdan gurur duyadursunlar...hem ''harry'' çok karizmatik,karakterli vs idide nonda çok mu karaktersiz adamdı? herhangi bir yanlış hareketini,sorun çıkarmışlığını hatırlamıyorum,son şampiyonluktaki katkısı bir tarafa...kewell ''antrenman yapayım,birkaç maç da olsa oynayayım da dünya kupasına hazır olayım'' diye düşünmüş olabilir,ama şampiyonluğun belki de hiç olmadığı kadar önemli olduğu bir sezonda kulüp menfaatleri elbette bu hesapların üzerinde tutulmalıydı...

Neill'la birlikte sahaya çıktıklarını göremedim ya ona yanıyorum.Bu adamlar bireysel olduklarından çok takımı ateşleyici olarak çok mühimler,abilik yapıyorlar,diğer oyunculara güven veriyorlar.Kewell'ın oynamamasının takımın şu anki kötü haline büyük katkısı var bence.Arda bu takımın kalbiyse Kewell da beynidir.Biz aslında Arda'dan beyin olmasını bekledik ama o kaptanlığın ağırlığını kaldıramadı,yapması gerekenden fazlasını yapmaya çalıştı,yani tam profesyonel davranamadı,tökezledi.Kewell tam tersi,ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.Şu an Arda'ya da sorsanız takımdaki en büyük eksiklik ne diye muhtemelen Kewell'ı söyler

Aman Kewell gitmesin,giderse biteriz biz falan demeye getirmiyorum ama bu takım için bizim görebildiğimizden daha da mühim gibi

Harry'e elveda demek istemiyorum nedense.Türkiye'ye gelen ender savaşan yıldızlardan.

O da hep sakat:o

Nonda niye gönderildi diyenler var.

Tekrar açıklıyorum Nonda dizinin sakatlığı yüzünden oynayamıyordu.

Yani ondan verim alamıyorduk.

Maçlardan sonra 2-3 gün buz tedavisi yapıyormuş diğer maçlara yetişmek için.

Adam antrenmanlara bile doğru dürüst katılamamış.

Şu anda zaten tedavi ediliyor.

Eğer oynamaya devam etseydi şu an belki çok kötü bir sakatlık geçirebilirdi.

Sizin düşündüğünüzü yönetimin düşünemediğini mi sanıyorsunuz ?

Yönetim neden bunu açıklamıyor,yanlış anlaşılmaya pay veriyor ki.

nonda hiç sakatlık geçirmemiş olsa 33-34 ten önce tsl de işi olmazdı zaten.her 2 dizinde de,geçirdiği ağır sakatlıklara bağlı problemi vardı ama idare ediyordu ve oynayabilecek durumdaydı,yeni bir şey değil,herkesin bildiği şeyler,neyi açıklıyorsun...nonda nın durumu ne olursa olsun kewell ın kalmasını haklı çıkarmaz,3-4 maç oynayabileceği bilindikten sonra...nonda gönderilmiş olsa bile mustafa nın banko olduğu bir orta sahamız varsa kewell gönderilir,adam gibi bir orta saha oyuncusu alınırdı ama çok güvendiğimiz FR böyle uygun gördü (o istese yönetim ne yapar yapar alırdı böyle birini),yapacak birşeyimiz yok!...benim yorumumdaki ana fikir;3-4 maç oynayabileceği bilinen bir adam için kontenjan harcanmamasıydı,leo-elano-baros dan da verim alınamıyorken ve şampiyonluk bu kadar önemliyken...haa siz ''ossun,harry nin birkaç maç oynaması şampiyonluktan da,kulüp menfaatlerinden de önemli'' diyorsanız benim için konu kapanmıştır....

nonda hiç sakatlık geçirmemiş olsa 33-34 ten önce tsl de işi olmazdı zaten.her 2 dizinde de,geçirdiği ağır sakatlıklara bağlı problemi vardı ama idare ediyordu ve oynayabilecek durumdaydı,yeni bir şey değil,herkesin bildiği şeyler,neyi açıklıyorsun...nonda nın durumu ne olursa olsun kewell ın kalmasını haklı çıkarmaz,3-4 maç oynayabileceği bilindikten sonra...nonda gönderilmiş olsa bile mustafa nın banko olduğu bir orta sahamız varsa kewell gönderilir,adam gibi bir orta saha oyuncusu alınırdı ama çok güvendiğimiz FR böyle uygun gördü (o istese yönetim ne yapar yapar alırdı böyle birini),yapacak birşeyimiz yok!...benim yorumumdaki ana fikir;3-4 maç oynayabileceği bilinen bir adam için kontenjan harcanmamasıydı,leo-elano-baros dan da verim alınamıyorken ve şampiyonluk bu kadar önemliyken...haa siz ''ossun,harry nin birkaç maç oynaması şampiyonluktan da,kulüp menfaatlerinden de önemli'' diyorsanız benim için konu kapanmıştır....

harry harry diyen aklı evveller bu yılın kayıp edilmesinin baş müsebbibleridir aynı gürüh önümüzdeki yılıda kayıp edelim diye cığlık cığlığa ortalığı velveleye veriyor, harry harrymiş, karaktermiş , yerim karakterini , sen sakatsın senin ücretinin 1 aylık kısımını kesintiye uğratıyoruz deyinde harry harrnin ne kadar karakterli olduğunu öğrenin ... karaktermiş ne karakteri günümüzde karakter krakere dönmüş ...

Bazilari icin oyuncu fanatikligi GALATASARAY tutkusunun bile onune gecti. Gidecek oyuncu Kewell'ken, taraftarin; Harry giderse yuruyus yapariz, grev yapariz, cart yapariz, curt yapariz dalaverelerine gelen yonetim, takimin Avrupa'da oynayabilecek tek santraforunu gonderdi. Bu olayi gidin bi Arsenal forumunda falan yazin. Saka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt