#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

''Futbolu GS'da bırakmak istiyorum'' demiş Kewell, ''Ama şimdi karar veremeyeceğinizi de biliyorum, beni DK'da izleyin sonra karar verin.'' demiş. :ask:

Kewell da soluğu Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde almış. :( Artık istikrar sağlamamız gerekiyor, her sene temizlik yapıp sil baştan kadro kurmak 5.likten 3.lükten fazlasını getirmiyor. Kewell geri dönecek, bu topik de eski yerine taşınacak inşallah.

Kalsın,en azından liderlik yapsın takıma.

Ah be Kewell senide mi Gündüz Kilic Sanli Galatasaray Tarihi forumunda görücektik ? :(

Futbolun, aile hayatın, karakterin, Ruhun.... SEN BİR TANESİN HAROLD !

Ntv spor bu stoch transferinden sonra adnan polatla haber yapmış. gece ki bültende verdiler polatta keweldan bahsetti kalabilir dedi... hadi inş.

Adnan Polat'ın Kewell açıklaması çok sevindirdi beni.. Haydi Harry kal bizimle.. :)

Harry Kewell kalacak içime doğdu renkdaşlar..:)

Helal olsun sana Kewell ! Efsanesin gözümde, bildiğin efsanesin. Oynadığın dönemde ki futbolculuğunu, profesyonelliğini felan biliyoruz. Ama bu hareketin aşmış bir hareketti. Yönetim istemediği halde ben burda kalmak istiyorum dedin, beni izleyin karar verin dedin. Oysa rest çekip gidebilirdin, ama inatla burada kalmak istedin. Helal olsun sana... İnşallah kalacaksın !

Bu akşam yedek başlıyor. Sinirimden parmağımı ısırıcağım, şu adamı koyun ilk 11'e sakat da olsa. Ki kalsın bizde :ask:

Bu Topic tekrar oldugu yere donecek.Bak gorun agalar.

Kaldı 2 maç Harry. Gana ve Sırbistan'a itele bir iki tane de dön Sami Yen'e a:ask:

iyiki risk almadi oyuna alip 2 macta kendini gosterir ali sami yene geri doner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt