#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Adama bir de sizin vurmadığınız kalmamıştı yahu Ayıptır durumu resmileşmeden hemen kadrodan çıkarmışsınız Bravo :005::005:

bacağı kopsa bile böyle karakterli, herşeyiyle düzgün bir futbolcu gençlere örnek olması bakımından takımda tutulmalı.

Cahill'in yerine oynayacak.

Cahill'in kırmızı kart görmesi bakalım bizim için hayırlı olacak mı ?

Avusturalyada ki teknik heyet Kewell sakat diye riske sokmayacaklarını söyledi o yüzden oynayacağını zannetmiyorum.Saten oynamaması daha iyi

Ne derece doğrudur bilemem ama Kewell açıklama yapmış basına İngiltereyi düşünüyom demiş

hemen sözleşme yenilensin.

Penaltı pozisyonunda hiçbirşey yok. Hakem çok yanlış bir penaltı ve kırmızı kart verdi.

Hakem büyük hata yaptı Harry'i atmakla.Umarım yönetim dünya kupasında izleyememe bahanesi ile almamazlık yapmaz Kewell'ı...

Arkadaşlar nereye baksam Kewell'ın pozisyonuna Penaltı + Kırmızı Kart doğrudur diyor herkes, ama buraya gelince tam tersi yorumlar gördüm. Maçı izleyemedim ama, ne bileyim sanki biraz fanatizmden dolayı yanlış yorumlar yapılıyor gibi geldi.

Bence o tip pozisyonlara farklılık getirilmesi lazım.Adam kolunu nereye koyacak?Ali Güneş gibi uçup vurmuyor topa sonuç olarak Kewell yani.

Arkadaşlar nereye baksam Kewell'ın pozisyonuna Penaltı + Kırmızı Kart doğrudur diyor herkes, ama buraya gelince tam tersi yorumlar gördüm. Maçı izleyemedim ama, ne bileyim sanki biraz fanatizmden dolayı yanlış yorumlar yapılıyor gibi geldi.

Pozisyonu izle ve gör.

Avusturalya son maçını kazanırsa Gana da Almanya'yı yenerse.

Tabi Avusturalya 2-0

Gana da 1-0 yenmeli.

O zaman Kewell oynar 2.turda.

Avustralya'nın 2 atmasına gerek yok 1 de olur :D ama Gana'nın işi bitirmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt