#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Gana yener bence Almanya'yı.

Kader kurbanı oldun maçta Kewell'ım. Forvette başladın inanılmaz mücadele ettin 25. dkya kadar. Orda adamlar sizin takımın sağ tarafına tecavüz etti sen defansa yardıma döndün ön direği tuttun. Top göğsüne gelse kahraman olacaktın, koluna geldi kırmızıyla atıldın... Seni seviyoruz, umarım o 25 dakika bile yetmiştir yönetimin senin kalmana karar vermesine... :sad007:

Kewell'ın yeri sarı-kırmızı tribünlerin önü ! Futbol hayatını burada noktalayıp 2.Hagi olmalı. Gerekirse bu yıl ona kaptanlık verilmeli. Kısacası ne olursa olsun takımda kalmalı.

ya Kaan yapma sunu, sakatliklar adami öldürmüs iste, hayir gelmez artik bu adamdan. Eger Kewelli kadroda tutarsak, görürsün cogu zaman sakat olacak.

ya Kaan yapma sunu, sakatliklar adami öldürmüs iste, hayir gelmez artik bu adamdan. Eger Kewelli kadroda tutarsak, görürsün cogu zaman sakat olacak.

Alakası yok, 25 dakikada ölmüş bir Kewell görmedim ben. Gayet de dikkatli izledim hatta sadece onu izledim.

Kewell kendisi Galatasaray'a kontrat önermiş 2 yıllık.Sakatlığım geçti 2 aylık sakatlığım olursa feshedin sözleşmemi tazminatsız demiş.O derece... İyileşmiş tamamen.

Böyle bir teklif yapan adama hayir denebilir mi? Yakindir dönmesi...

Gana maçında kırmızı kart görmesi büyük talihsizlikti..Oyunda kaldığı süre içinde elinden geleni yaptı sakat olduğunu düşünmüyorum.Yabancı sınırındaki artışıda düşünürsek Kewell'a 2 yıllık sözleşmeyi çok görmemeliyiz umarım garanti para maç başı para pazarlığı yapmadan bir an önce sözleşme yenileriz.

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle sarı kırmızılı takıma faydalı olamayan ancak Avustralya Milli Takımı’na çağrılan ve Güney Afrika’daki Dünya Kupası’nda ilk maçında kırmızı kart görerek tribüne çıkan tecrübeli futbolcuyu yöneticiler maç başına oynatmayı düşünüyor.

Yıldız oyuncu 2 yılda diretiyor

Oz Büyücüsü’nün sağlık problemi sebebiyle zaman zaman sıkıntı yaşayan yöneticiler İngiltere’ye dönmeyi ve orada oynamayı düşündüğünü açıklayan yıldız oyuncunun 2 yıllık sözleşmede diretmesi sıkıntıya neden olurken, maç başına yapılan teklifi kabul etmesi halinde tecrübeli oyuncu yine G.Saray formasını giyecek.

Özellikle libero ve orta sahaya yabancı futbolcu düşünen Rijkaard ve yöneticiler, yabancı futbolcu kontenjanı da düşünürken, Kewell’ın vereceği karar sonrası tekrar masaya oturulacak.

AA

Takim basladi antrenmanlara niye bekliyorlar halen atilsin artik imzalarda rahat edelim be.

Cabuk unutuldu Harry. Belkide erken aldik bu konuyu bu foruma.

7 Numaralı formayı giyecek sanırım.

6 Kallström için bekliyormuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt