#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

[video=youtube;vWCQaB_rGmM]https://www.youtube.com/watch?v=vWCQaB_rGmM[/video] Harry Kewell zamanında Liverpool'da oynarken MTV Cribs'e konuk olmuş.

Cevap: #99 Harry Kewell | Wizard of Oz

ön taraf süper, arka taraf sabri-servet-gökhan-hakan'li dönemlerde oynuyordu.

eğer 2011-2012 sezonunda kadroda tutulsaydı hem sol kanatta hem forvette çok faydalı olurdu.

su an transfer edilse, su ana kadar yapilan transferlere (sneijder-drogba vs.) sevindigimden 1432235 kat daha cok sevinecem

futbolu birakti mi bilmiyom ama, gelsin kulubede otursun yeter bana lan :(

Sert bi Kewell ortasına Drogbanın çivi gibi kafasını göremedim ya şu takımda :sad007:

En çok koyanda bir şampiyonluk bile yaşayamadan gitti. :sad007:

yarın öbür gün teknik heyete katılır oda :ayatollah:

En çok koyanda bir şampiyonluk bile yaşayamadan gitti. :sad007:

Büyücüyü çok sevdik ama şampiyonluk yaşayamamamızın nedenlerinden biri de oydu. Takım tam oturur bi düzene girer pat Kewell 2 hafta yok. Sonra yeniden toparlanırız hoop Baros'un sakatlığı nüksetti. Ama sorsak ben de dahil çoğu kişi yeniden takımda görmek ister.

Yatıp yatıp para kazanmasını çok özledim. Hatta milli maçlar öncesi sakatlığı yokmu en çokta o hoşuma gidiyordu bu büyük topçunun. Bizde maça çıkmayıp milli maçta oynaması bir galatasaraylı olarak çok zevk veriyordu bana o derece..

Ne adamdı be.. Gollerden sonra "Daddy Cool" şarkısı çalardı.

Bence gönderilmesi yannıştı.Hele onun gönderilip Riera'nın alınması fiyaskoydu hemde cuzi bir maaş talep etmişti.Bence 11-12 sezonunda bazı maçlara etki edebilirdi.

Ama o pohpohlanarak değil, aksine yerin dibine sokularak geçmişti 99'a.

Klasik Adnan saçmalaması.Ya hatırladıkça sinirleniyorum.Vallahi billahide bizde o zamanlar yönetim çok kötüydü değil yönetim mönetim direk yoktu.Forması ayrı skandal kadro dışı kalan oyuncular ayrı skandal. :sad007:

Geri
Üst Alt