#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

İbretlik yorum harbiden :)

Şimdi Baroşu bırarakırsan nereye gidicek diyorsun ?

Dia'yı bırakırsan nereye gidecek diyorsun ?

Cana'yı ? Elano'yu ? Misi'yi ?

Birtek Guti'ye katılırım ama onlada şu konuda tartışırım Guti her maç oynar takımına hep katkı yapar , Kewell 2 oynar 4 sakat arasındaki farkıda sen belirle artık .

Hiç beklenmiyecek bir yorum senden :)

"Kewelli biraksak zaten nereye gidecek" cahilce bir yorumdur. Kendisini Barcelonaya kaptirmayalim demiyorum zaten, onun da oyle bir beklentisi yok. Liverpool'da oynamis, milli takiminin kaptani birinden bahs ediyoruz. Bobo 25 yasinda, gitsin yarim sezon otursun buyuk takimin yedek kulubesinde, gorelim. Veya digerleri. kimseyi satamassin zaten, O kismi bi gec. Ayrica Guti de dun geldi ve kac haftadir sakat. Oynadigi zaman ara pas disinda Besiktasa bir hayrini goremiyorum.

neler konuşulmuş böyle?

Yapılan diğer yanlışları örnek göstererek bizim yanlışımız yokmuş gibi davranmak yanlış. Diğer klüplerde de oynamayan ve sürekli sakat olan ayrıca yaşlı olan oyuncular varsa bu bir hata ve bu hatayı herkes yapıyor. Fakat işte ortada transfer politikası olarak bir hata var ve diğer klüpler de bu hatayı yapınca bizim yaptığımız doğru olmuyor. Kewell iyi futbolcu vs. vs. Artık çok da umrumda değil iyi futbolcu olması. Bir iki maç oynayıp 3-4 maç oynamayacaksa iyi futbolcu olması pek bir anlam ifade etmiyor. Aynısı Baroş için de kısmen geçerli. Özellikle bu sezon çok fazla sakatlanıyorlar. Ya takımda bir problem var ve acilen bu problemin çözülmesi lazım ya da kronik sakat olan oyuncuları transfer ediyoruz. İşte tamam iyi futbolcular da bir maç oynayıp 3-4 maç oynamayınca iyi olmuyor bizim için..

Analaşmıyacağız :) Kewell tabii ki etki edecek ancak tek başına maç çevirdığı maçlardan bahsediyorum ben . 3 gol atmışızdır birini Kewell atmıştır mesela bu etki değildir çok . Kritik golleri ve kritik zamanda kaç tane asist ve gol attı bunun bilgisini istiyorum .

İlk geldiği sene Avrupa'da attığı goller zaten yeterli Hocam direk katkı için.

Yapılan diğer yanlışları örnek göstererek bizim yanlışımız yokmuş gibi davranmak yanlış. Diğer klüplerde de oynamayan ve sürekli sakat olan ayrıca yaşlı olan oyuncular varsa bu bir hata ve bu hatayı herkes yapıyor. Fakat işte ortada transfer politikası olarak bir hata var ve diğer klüpler de bu hatayı yapınca bizim yaptığımız doğru olmuyor. Kewell iyi futbolcu vs. vs. Artık çok da umrumda değil iyi futbolcu olması. Bir iki maç oynayıp 3-4 maç oynamayacaksa iyi futbolcu olması pek bir anlam ifade etmiyor. Aynısı Baroş için de kısmen geçerli. Özellikle bu sezon çok fazla sakatlanıyorlar. Ya takımda bir problem var ve acilen bu problemin çözülmesi lazım ya da kronik sakat olan oyuncuları transfer ediyoruz. İşte tamam iyi futbolcular da bir maç oynayıp 3-4 maç oynamayınca iyi olmuyor bizim için..

Senin umrunda degil diye futbolcu satamayacagiz kusura kalma ama merak da etme yonetimde senin kafanda kisiler mevcut. Guti, Kewell, Baros vs bu isimlerin turkiyeye gelmesi basaridir, yasli ve bitik oyuncularin getirilmesi-yonetim beceriksizligi degil. Haldun Ustunelin size bir hediyesiydi, o da kacacak rahat olun.

Oooo.. Hani marjinal FlashTV idi? Forum tren yapıyor..

Tamam Kewell ve Baros çok sakatlanıyor yollayım hadi ama, bu Adnan'slar Baros'a alternatif Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi bitince onu alırlar, Kewell'ın yerine de Ceyhun Eriş'i alırlar, ondan sonra Zaten ''C'' sınıf kalitede bir takımız artık ''F'' sınıfa fln gerileriz.

6+2+2. Sonuncu 2 için daha iyi alternatifi olan var mı? Sonuncu 2 zaten, 1 maç oynayıp 1 maç oynamayan adam olmalı. İyileşince can simiti görevi görmeli.

[video=youtube;aYwU1VDipRA]https://www.youtube.com/watch?v=aYwU1VDipRA[/video]

:D:D Yok böyle sempatik futbolcu.

Çok eğleniyorlar ya :D

Sezon sonu gidecek olmasi simdiden moralimi bozuyor....

Ne olur sakatlanma artık, sakatlanmadan bir sezonda 25 maç ful oynasa ligi etkileyecek bir futbolcu ama bir maç oynayıp 4 maç sakat olması çok kötü...

"Kewelli biraksak zaten nereye gidecek" cahilce bir yorumdur. Kendisini Barcelonaya kaptirmayalim demiyorum zaten, onun da oyle bir beklentisi yok. Liverpool'da oynamis, milli takiminin kaptani birinden bahs ediyoruz. Bobo 25 yasinda, gitsin yarim sezon otursun buyuk takimin yedek kulubesinde, gorelim. Veya digerleri. kimseyi satamassin zaten, O kismi bi gec. Ayrica Guti de dun geldi ve kac haftadir sakat. Oynadigi zaman ara pas disinda Besiktasa bir hayrini goremiyorum.

Satamazsın konusunu birkere sen geç , sana Galatasarayda satılacak yabancı futbolcuları sayayım .

Baroş , Pino (Böyle devam ederse ) Cana ( Hertürlü dünyanın her yerinden alıcısı çıkar ) Misimoviç (Şu an satılığa çıkar ilk başta Shalke talip olur diye düşünüyorum ) Neil (Sanmam alıcısı olacağına , aynı kanaattayım senin ile.) Elano ( Şu anda bıraksan Seri A da INTER , MILAN gibi takımlara gider )

Başka yabancı aklıma gelmedi.

Guti olayına gelince senin futbolu bildiğini düşünüyorum bir çok erkek futbol izleyiciden daha iyi olduğunu düşündüğüm biri olarak Guti sadece arapas dışında ne yapıyor demen gerçekten beklenmiyecek bir hareket. İlk başta Guti'nin mevkisini düşünmen gerek , bu adamdan istenen herşeyi Beşiktaşa veriyor. Sakatlanması darbeye dayalıdır ter idmanında sakatlanmadı bu adam. Guti olmayınca takımda BJK'nin hali ortada katkısı tartışılmaz herhalde. :)

Kewell sevgini anlıyorum , çok güzel sevebilirsin hoşlanabilirsin ancak Kewell hakkında olumsuz görüşler gelecektir. Herkes Kewell'ı sempatik buluyor mesela bulmayan yoktur . Ancak Kewell'a olumsuz görüş atanları ve o kişiye senin görüşünün doğru olduğunu zorlayamazsın , mesela sen hep bunu yapıyorsun dikkat ettiysen . Bunuda yapma sebebin Kewell'ın futbolu değil bir bayan olarak sempatik bulduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum (Kendi öz fikrimdir ) :)

İyi forumlar.

İlk geldiği sene Avrupa'da attığı goller zaten yeterli Hocam direk katkı için.

Hocam adamın ilk senesine kimse birşey demiyor , zaten ne olduysa ondan sonra oldu Kewell'a . Hı ben Kewell'ı sevmiyormuyum çok seviyorum . Ama Galatasaray için Kewell'ı değişirim mesela.

Senin umrunda degil diye futbolcu satamayacagiz kusura kalma ama merak da etme yonetimde senin kafanda kisiler mevcut. Guti, Kewell, Baros vs bu isimlerin turkiyeye gelmesi basaridir, yasli ve bitik oyuncularin getirilmesi-yonetim beceriksizligi degil. Haldun Ustunelin size bir hediyesiydi, o da kacacak rahat olun.

Niye futbolcu transfer ediyoruz? İşte takımımızda şöyle şöyle futbolcular ismi duyulmuş yıldızlar var diye mi ? O zaman yaşlanan her yıldızı getirelim takıma. Sorun katkı alamıyoruz sürekli sakatlanıyor. Sürekliliği yok Kewell'ın. Sonuçta da takımın dengesi iyice bozuluyor. Zaten futbolculuklarını burda kimse tartışmıyor sürekli sakatlık durumunu tartışıyor. Çıkıp maçlarda katkı vermesi gerek. Bir maç var üç-dört maç yok. Futbolcuyu herkesin sevmesi ile futbolcunun sakatlığından dolayı takıma katkı sunamamasının eleştirilmesi farklı şeyler. A ile B karışmasın..

Futbolcuyu getirmek başarı fakat onları tamamen oynatmakta ayrı bir başarı.

Guti'nin gelmesi de başarı falan değil Türkiye liğinin Katar liğine yavaş yavaş benzediğinin bir göstergesidir. Sorun 34 yaşındaki oyuncuyu alıp milyonlarca euro vermek değil, onları gençken getirmek o da olmadı futbolcu bulup onları yıldızlaştırmakta. Zaten Türk futbolunun bugün bu hale gelmesi senin mantığından dolayı biraz da.. 30 yaş üzerindeki transferlerle uzun vadede sistem falan oturtulup geleceğe yönelik plan yapılmaz sadece gün kurtarılır..

Tamam Kewell ve Baros çok sakatlanıyor yollayım hadi ama, bu Adnan'slar Baros'a alternatif Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi bitince onu alırlar, Kewell'ın yerine de Ceyhun Eriş'i alırlar, ondan sonra Zaten ''C'' sınıf kalitede bir takımız artık ''F'' sınıfa fln gerileriz.

Sorun yollayalım ya da yollamayalım da değil aslında neden bu kadar sakatlandıkları. Kewell kronik sakat ve sanırsam Baroş da kendine iyi bakmıyor ya da onda da kronik sakatlık problemleri var. Moral bozucu bir durum var ortada. İyi futbolcular fakat özellikle Kewell'dan gerekli katkıyı alamıyoruz geçen yıl ve bu sezonda olmak üzere. Futbolculuklarını ne kadar profesyonel olduklarını kimse tartışmıyor.

Yönetim ayrı bir facia zaten. Baroş'u yedekleyecek iyi bir forvetimiz yok. Baroş olmadığı zaman çok zorlanıyoruz ve dediğin gibi onlar da giderse bizim yönetim gider nerde bonservisi olmayan oyuncu var alır gelir. Fakat işte sürekliliği yok takımın. Elano inşallah tam performans gösterir ve Kewell sakatlanmaz diye dua ediyoruz :) Olmaması lazım böyle şeylerin..

Lider bir futbolcu bence takımda durması faydalı bazen isim yapmış oyuncuların oynamasa bile takımda olmaları diğer oyuncuların iyi işler yapmalarını sağlar

Geri
Üst Alt