#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

iyi ama defansa katkısı 0...üzülüyorum bu adama iyi olmasını istiyorum çünkü ama gelecek sene kewell ı serdar eylik bile kescek gibime geliyo

Lan nerenizle izlediniz maçı,çıldırıcam!!!,maçın en iyisiydi be!!!!!,serdar eyilik kewell ın tek bacağını bile kesemez.

Sezon basinda iyi bir yedek olabilecegini dusünuyordum. Ama görünen o ki yedek olacak kadar gücü kalmamis. Artik 2-3 farkli önde oldugumuz maçlarda son 10-15 dk falan girmeli oyuna.

Tüm takım Kewell ve Pino'nun üstüne oynadı.Kewell ne yapsın.

Formasini bjk'li oyuncuyla degistirdigi icin kadro disi kalir büyük ihtimal.

Hepinize kocaman yazıklar olsun beyler,o kadar söylüyorum,valla yazıklar olsun,bu adamın bu kadar yırtınmasını nasıl görmezden gelirsiniz.

Hepinize kocaman yazıklar olsun beyler,o kadar söylüyorum,valla yazıklar olsun,bu adamın bu kadar yırtınmasını nasıl görmezden gelirsiniz.

Ne diyelim Yunus, bu mu güzel oyunu ? Bir sürü top ezdi gene. Devamlı çalım atmaya çalışıyor ve beceremiyor. Topu kontrol edip, dribblinge başlaması iki saat sürüyor.

He serhat heeee,1 sene ceza yiycem az kaldı,o kadar sövesim var.

Hiçbir şey yapamadı Kewell maçta. Maçı izlemediniz herhalde.

tumblr_lccxidsv6P1qzi2kko1_250.gif

Herşeyi yaptı lan adam maçta:o,TARTIŞMASIZ en iyisiydi cana ile birlikte.

Ali Turan'a iyi deyip Kewell'a kötü diyen insan örneği. Valla sövücem de değmez gerçekten.

Boş boş konuşmayın, her ne kadar bu sezon kötüde olsa bu maç takımın en iyisiydi.

En iyi olduğu maçta bile b.k atılıyor bu adama.Ayıp.

Vasattı yine mücadele etmeye çalışıyor ama sadece ilerde yine son dakikalarda izlemek işkenceydi

Geri
Üst Alt