#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Plaket verme zamanı gelmiş.

Üzülüyorum bu adamı böyle görünce ama yapcak bişey yok

harry kewell müthiş bir insan her zaman dediğim gibi ama artık müthiş bir futbolcu değil ve artık gitmeli yada futbolu bırakıp klüpte aktif görev almalı

3 gün önce "Çok iyi oynadı, 90 dakika koştu. Onu hiç bu kadar güçlü görmemiştim.", 3 gün sonra "Kewell ölmüş bitmiş. Gitsin artık."

Hadi ordan sizde.

Aynen Neill gibi saygı duyuyorum..Bence çok büyük bir oyuncu..Fakat güzel bir şekilde yollarımızı ayırmamız gerektiğini düşünüyorum..

Ayıp ya bu kadar insanı anlamıyorum..takımda herkes faydalı gerekli de bi Kewell mı fazlalık yaratıyo ayıp..Bu takımda 3. sınıf topçuları gönderelim. Sarp barış aydın servet balta vs..vs...2005 de Şampiyonlar ligi finali oynamış 3-5 sene öncesine kadar Epl nin en değerli oyuncusu olan Kewell a da sıra gelir...Yarı yaşındakiler sahada koşamazken kronik karaciğer hastası 32 yaşındaki kewell 3 gün önce sahanın en çalışkanı en çok koşanlarındandı..Gerçek profesyonel futbolu bilen zeki sempatik karakterli bi oyuncudur..saydıklarım gitsin sonra Kewell da kadrodan gitsin fakat önce bunlar gitmeli.Aksi takdirde hep kalite düşecektir...Kewell oyuncu olarak bitirsede takımda yne kalmalı menajer direktör vs....Dady Dady Cool...

forumdaki fikirler bana ne kadar ters olursa olsun forum adabı içinde saygı duymayı hep bildim. bu konuda tüm fikirlere küfür hakaret ettikçe yine saygı duymaya devam ediyorum.

tamam kazım hakkında ne deseniz haklısınız ama kazımın başlığında da yazdığım bir senaryoyu aynen buraya geçiriyor ve soruyorum. böyle birşey gerçek olsa ne yapardık??

diyelim bir oyuncumuz sakatlanıyor. sakatlığının ciddi olduğunun farkında. bunu doktorlardan ve yönetimden saklıyor çünkü 1 ay sonra sözleşmesi yenilenecek alacağı fiyat belli olacak. ağrılarına rağmen antremanlara maçlara çıkıyorki doktorlar mr çektirmesin.

böyle bir oyuncumuz olsa ne yapardık???

bekar bir erkeğin kelepçeli sex partisi mi yoksa sakatlığını saklayıp kulüpten daha fazla koparmaya çalıışmak mı daha ahlaksız?

ultrAslandaki fırat zeytunun bahsettiği oyuncu kewelldı galiba.Fırat zeytun doktor,ogünlerde de kewellın raporlarını görmüş o zaman da aynı şeyi demişti..

Bu yazıda tahminen konuşuyor gibi ama laf sokuyor aslında

ultrAslandaki fırat zeytunun bahsettiği oyuncu kewelldı galiba.Fırat zeytun doktor,ogünlerde de kewellın raporlarını görmüş o zaman da aynı şeyi demişti..

Bu yazıda tahminen konuşuyor gibi ama laf sokuyor aslında

Saçmalamış.Nonda olayında Adamla gözü kapalı söz. uzatılmadı heralde,doktor raporu falan getirmiştir ona göre hareket etmişlerdir.Ama sonradan bir daha nüksetti sakatlığı herkes biliyo zaten.

bu adam zaten seneye kadroda olmicak, öyleyse kalan 500 bin euroyu verip, gönderelim, yerine simdiden gelecek icin genc birini alalim, mesela Formica ..

Artik veda vakti geldi sanirim :)

Bugün füzeyi yollamış Hindistan'a aslanım benim.

[video=youtube;KyE4S4ntMNA]https://www.youtube.com/watch?v=KyE4S4ntMNA[/video]

FT India [0 - 4] Australia

11' [0 - 1] T. Cahill

24' [0 - 2] H. Kewell

45' [0 - 3] B. Holman

64' [0 - 4] T. Cahill

Geri
Üst Alt