#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

6+2+2 diyip duruyorlar harbi sunu diyene kafa goz girecegim. Fener macinda 6+2+2'sini gorduk Kewell'in. Buzda dans hareketleri yapip durdu.

6+2+2 diyip duruyorlar harbi sunu diyene kafa goz girecegim. Fener macinda 6+2+2'sini gorduk Kewell'in. Buzda dans hareketleri yapip durdu.

tutup fener maçına, kötü oynadığı maçlara bakıcaksak, o zaman aldırdığı maçlara da bakalım.

sakat denilen adam 33 gol, 16 asist yapmış. seneye de en az 7-8 gole etki eder. yahu Aydın Yılmaz gibi 5 senede 1 gol atan adamlar var bu takımda, önce onları temizleyelim. Serdar Özkan gibi bal yapmayan arı mı oynasın? Seneye her alınacak adam enaz Keita kadar olucak da benim mi haberim yok?

Sanki daha kalitelisini almayalım, illa Kewell oynasın diyoruz.

6+2+2

karşılıklı kamera açalım mı? ekrana atarsın kafayı hacı

tutup fener maçına, kötü oynadığı maçlara bakıcaksak, o zaman aldırdığı maçlara da bakalım.

sakat denilen adam 33 gol, 16 asist yapmış. seneye de en az 7-8 gole etki eder. yahu Aydın Yılmaz gibi 5 senede 1 gol atan adamlar var bu takımda, önce onları temizleyelim. Serdar Özkan gibi bal yapmayan arı mı oynasın? Seneye her alınacak adam enaz Keita kadar olucak da benim mi haberim yok?

6+2+2

Ne 7-8 gole etki etmesi, seneye 10 maça çikabilecek duruma gelirse bu isleri birakip gidecegim.

Ne 7-8 gole etki etmesi, seneye 10 maça çikabilecek duruma gelirse bu isleri birakip gidecegim.

helva da döktürelim bari öldürmüşsün adamı

sen bu adamı geçen 29 haftada 14 kere ilk 11 başlatmışsın. 4 kere sonradan girmiş. sorun zaten burda, tam tersi olmalı. üst üste ilk 11 temposunu kaldıramayacağı aşikar zaten.

biz de adam yedek olsun diyoruz, son 20-30 dk lerde alternatif olur takım için.

gol-asist yapmayan adam değil. oynadığımız kulvar da Tsl olucak zaten. kimi istiyosunuz kulübede/tribünde seneye anlamıyorum

bal yapmayan arılar yerine, bir tane bal yapan adam bulunsun yedekte. koşmasın arkadaş başkaları koşuyo da ne oluyor. orta kesmek, kafaya çıkmak gibi hücum hattı için gerekli şeyleri bilmiyorlar yapmayın gözünüzü seveyim.

6+2+2

Iki senedir bir ise yaradigi yok.

33 gol 16 asist yapmissa sagolsun. Ayni hassasiyeti Nonda'ya da gosterseydiniz.

Iki senedir bir ise yaradigi yok.

33 gol 16 asist yapmissa sagolsun. Ayni hassasiyeti Nonda'ya da gosterseydiniz.

2 senedir bir şey yapmıyo diyorsan bu art niyetli bir yorum olur

2009-2010 13 gol 4 asist

2010-2011 6 gol 4 asist

fener maçında ben de çok tav oldum, etkisiz maçları da olmuştur, ama adamın skora etki potansiyeli çok yüksek. benim kalmasını isteme sebebim budur.

Nonda örneği ise pek alakalı değil. O zaman 8 yabancı kuralı vardı, Dos Santos mu Jo mu biri için Nonda feda edildi.

Çok emeği geçmiştir.Allah razı olsundur.Bu takımda öl dese ölebileceğim 3-5 kişiden biridir.

Ama doğrucu olalım.Gitmesi lazım artık. :/

Kewell artık düz yolda bile yürüyemez artı 2 falan hikaye

2 senedir bir şey yapmıyo diyorsan bu art niyetli bir yorum olur

2009-2010 13 gol 4 asist

2010-2011 6 gol 4 asist

fener maçında ben de çok tav oldum, etkisiz maçları da olmuştur, ama adamın skora etki potansiyeli çok yüksek. benim kalmasını isteme sebebim budur.

Nonda örneği ise pek alakalı değil. O zaman 8 yabancı kuralı vardı, Dos Santos mu Jo mu biri için Nonda feda edildi.

"Istatistikler spider webs gibidir Peter sarjoru doldurmayinca biter" -Stan Lee

Dağılabiliriz...

galatasaray spor kulubunden yillik 1.080.000 euro sabit ucret, 30 bin euro da mac basi ucreti alan futbolcudur. sanildigi gibi takimda en az para kazanan oyunculardan biri degildir. pino, culio gibi oyuncularin kazandigi paranin toplamindan daha fazla para kazanmaktadir. insanlar neye dayanarak mustafa sarp'tan, baris ozbek'ten daha az para kazandigini soyluyorlar anlamiyorum. israrla mustafa sarp, kewell'dan daha fazla kazaniyor diyen birisi yalan soyluyordur baska bir sey degil.(alıntı)

dağılabilirsin.

Sanane adamın aldığı paradan.Acayipsiniz gerçekten,cebinden mi ödüyorsun yoksa?

cebimden oduyorum gibi.verdigm lig tv parası,formalar ,tshirtler bi yıgın kewell,mustafa,barıs,ayhan aydın,pino ufuk zapataya yüzde 0.1 bile gitsin istemiyorum.ne demek sanane be

cebimden oduyorum gibi.verdigm lig tv parası,formalar ,tshirtler bi yıgın kewell,mustafa,barıs,ayhan aydın,pino ufuk zapataya yüzde 0.1 bile gitsin istemiyorum.ne demek sanane be

Senin yaptığın 300-500 liralık harcamayla ödenmiyor Kewell'ın yıllık ücreti.Gitsin diyenlere lafım yok ama ücret mücret filan bunlar taraftarı ilgilendirecek konular değil.

adamlar bizim paralarımızla barlarda sabahlıyor son model arabalara biniyor kewell ve baros zıvanadan çıktı ikiside kapının önündedir sezon sonu bu forumda bazıları ıcın bu futbolcular armayla eşdeğer

Senin yaptığın 300-500 liralık harcamayla ödenmiyor Kewell'ın yıllık ücreti.Gitsin diyenlere lafım yok ama ücret mücret filan bunlar taraftarı ilgilendirecek konular değil.

lig tv yıllık bin lira,senede 3 forma 300,tshirt ıvır zıvır 500 lira.2milyara yakın bi harcamam var.senin yaptıgın 300 500 liralık harcamada olsa,bu eger kewell ve gibilerin yüzde 0,0000001ine denk gelse bile ben bu paranın onlara gıtmesıne karsıyım.anlamıyor musun arkadasım.kewella parassını ben mı verıyorum dedim?

benım taraftarlık profılımde gayette benı ılgılendırıyor,senı ılgılendırmıyo olabılır

217454_10150174215371847_362989031846_7333557_3492597_n.jpg

Kewell ailesi. :)

2 bin lira harcıyomuş,bravo,başkanlığa aday gösteriyorum arkadaşı imzaları toplamaya başladım bile.

Umarım futbolu bizde bırakır. Özellikle gelecek sene kalması lazım. Her ne kadar oynamasa bile Arda'ya yardımcı olacak takıma ağabeylik yapacak bi adam lazım bize. Bu da şu anda kesinklikle Kewell.

Umarım futbolu bizde bırakır. Özellikle gelecek sene kalması lazım. Her ne kadar oynamasa bile Arda'ya yardımcı olacak takıma ağabeylik yapacak bi adam lazım bize. Bu da şu anda kesinklikle Kewell.

şaka herhalde:) hasansaş gelcekmiş seneye geretsin yardımcısı olarak o abilik yapar.

Geri
Üst Alt