#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Kewell'a bir veda klibi gider.

We will not forget you...

HaRRy KeWeLL

[video=youtube;b5SvVqZ_8bU]https://www.youtube.com/watch?v=b5SvVqZ_8bU[/video]

Güle güle reis.Bakma bu kıymet bilmez taraftara, buraları okuyacak değilsin, ama benim gönlümde efsanesin. Senin son maçın oldu ama o gün o formayı satanların son maçı olmadı. Ona üzüntüm.

.

[video=youtube;b5SvVqZ_8bU]https://www.youtube.com/watch?v=b5SvVqZ_8bU[/video]

Güle güle reis.Bakma bu kıymet bilmez taraftara, buraları okuyacak değilsin, ama benim gönlümde efsanesin. Senin son maçın oldu ama o gün o formayı satanların son maçı olmadı. Ona üzüntüm.

Bir tane de ben yapim. Çok güzel olmuş. :)

Harry Kewell'ın gidişine elbette ki üzüleceğiz ancak eski performansından uzak ve sürekli sakatlık sorunu yaşıyor.Bu yüzden en doğru kararın Kewell'ın ayrılması olacaktır ki büyük ihtimal gerçekleşecek.Umarım yeni yönetim Kewell'ın adına ve yaptıklarına yakışır şekilde veda töreni düzenler.Böyle karakterli ve kaliteli futbolcular az geliyor ülkemize.Bu yüzden veda ederken de onlara yakışan şekilde veda edilmeli.Hamburg maçlarında gösterdiğin adamlık ve performansla bu taraftarın gönlünde taht kurdun.Umarım bundan sonraki hayatında da hep başarılı olursun.Herşey için teşekkürler Harry Kewell.Galatasaray'lı KEWELL !

Adamın veda maçında da taraftar yoktu sahada iyi mi.Federasyona en iyi dileklerimi yolluyorum.

çok seviyorum kendisini.culio kalıcağana keşke kewell kalsa.

Yarın gidip formanı alıyorum. Senin gibi karakterli futbolcu yok.

Bizimkisi bir ask hikayesi!

Daha dün gibi hatirlariz o günü hepimiz.....Gecenin bir saati Haldun Üstünel GSTV'ye baglanir, Kewell ile anlastik der, cuma günü Istanbul'da olacaginin müjdesini verir. Kosar bizim taraftarlar coskuyla Store'lara, kapar turuncu formayi ve arkasina Kewell 7 yazdirir. Istanbul'a gelir, ve imza töreninde bir bakmisiz ki 19 numarayi sirtina giymis. Aldirmayiz, kizmayiz, cünkü öyle bir alismisti ki kanimiz ona, hemende sevdik Harry'yi. Usanmadi taraftarlar, paraya kiydi ve bu kez 19 numarali formayi alip geldi. Gururla giydiler sokaklarda, Sami Yen'de, deplasmanda, yagmurda ve hatta camurda. Gülüsü ve karizmasi yetiyordu bizlere, hemende seviverdik. Yaz aylariydi, Süper Kupa finaliydi. Rakip Kayserispor'du, turuncu formasiyla oyuna girmisti. Bizim Kewell havaya ziplamisti ve tek hatirladigimiz sey, goooooooool diye bagirmamizdi belkide. Kim unutur Sami Yen'deki Bordeaux macindaki golünü (bu arada, topu gören oldu mu?), Lincoln, Arda ve Baros ile estirdigi firtinalari, Elano ile gol sonrasi ilginc dansini, profesyonel kisiligiyle ve hep gülümsemesiyle. Dile kolay, Kewell'i 3 sezondur izlemenin gururunu yasiyoruz. Biz onu hep sevdik, ve sevmeye de devam edecegiz!

Tarih bugün 20 mayis 2011'i gösteriyor, artik zamani geldi mi?

Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan.

Daha cok biktirmadan, vaktiyse ardina bile bakmadan.

Unutmamak gerekir ki, her baslangicin bir sonuda vardir.

B_667f2b5f041084c6c5424f1b880eabcc.jpg

harry-kewell-galatasaray.jpg

harry-kewell.jpg

2008_07_12_galatasaray_idman_harry_kewell.jpg

B_f92f2c5d24b36e30964303271da0d9ca.jpg

b-315887-Harry_Kewell.jpg

harry+kewell+gs.jpg

B_075983d897cb94cbd37a8a4b1ae1bbc8.jpg

staywithusharry.jpg

1044__440-HarryKewell.jpg

132659008-cc7acb1f68fa145ef940104f58988f0c.4c4581b0-scaled.jpg

harry-kewell-galatasaray.jpg

yenicimbom.jpg

YouTube - ‪Kayahan Bir Ask Hikayesi ([email protected])‬‏

Adamların hasısın lan Kewell. Cidden çook uzun şeyler söylenir hakkında ama demiyorum. Kenarda oturman, gülücük saçman bile yeterdi aslında. Unutma bizi, biz asla unutmayacağız çünkü.

bugün Kewell defolsun gitsin diyen zırzopların en az yarısı bir sene önce Kewell için başkasını satan adamlardı.

ben bu adamı çok güzel gülüyor, sempatik, karizmatik diye sevmedim, aklıyla oynamasını biliyor diye sevdim. Skora etki edebilme ihtimalini sevdim.

Transfer edildiği zaman aklıma Liverpool değil, Galatasaray ın rakibi Leeds United geldi. Leeds United ın efsane kadrosundaki, en iyi yetenek geldi.

Güle güle Kewell, benim gözümde hep büyük futbolcuydun öyle de kalacaksın

efsane oldun 3 senede,seni hiç bir zaman unutmayacağız büyücü..

Kendisi ile ileride yollarımız tekrar kesişecektir.

3 yılda bu formayı giyerek bizlere ROAD TO UEFA 2000 i yaşattığın, o efsane Galatasaray - Leeds United maçlarını hatırlattığın ve Galatasaray'ın tarihine duruşunla ve futbolunla adını altın harflerle yazdırdığın için teşekkürler.

Güle Güle Galatasaray'lı Kewell.

[video=youtube;R8OkANe2Z50]https://www.youtube.com/watch?v=R8OkANe2Z50[/video]

Geri
Üst Alt