#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

fft1mm1189753.jpg

İbretlik bi foto olmuş.

Bence Futbol Iletisim subesi acilmali. Artik futbol sadece sahada topun pesinde kosturmaktan ibaret olmadigi gibi, takimlar da birer marka durumunda ve marka yönetimi ciddi bir istir. Iletisim subesi bünyesinde beseri olarak iyi, Galatasaray'a hizmet etmis, taraftarin ve spor kamuoyunun saygisini kazanmis eski futbolcularimiz, profesyonel bir idareci takimi ve baslarina verilmis bir secilmis yöneticimiz olmali. Mümkünse farkli kitalardan yabanci futbolcularimiz tercih edilmeli. Örnegin Avustralya ve Ingiltere icin Kewell bicilmis kaftan. Emre Asik, Baros, Neill ve hatta Keita(dirsek olayina ragmen Afrika'da katildigi yardim organizasyonlarindan dolayi oldukca sevilen bir kimliktir) gibi futbolcularla baslayabiliriz önümüzdeki yillarda. Profesyonel futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra bizimle kalmali Kewell.

Keşke Pino´yu kenara alıp yabancı hakkından birini Kewell ile kullansaydı Hoca . Aydın´ı da sağa çekerdi .

mukemmele yakin oynadi

pinoya gerek yok solda kewell sagda aydin olmali

Sen bambaskasın zaten sana ve barosa bi sampiyonluk borcumuz var reis

Sene sonu gidecek.BAROS-KEWELL ikilisi şampiyonluk görsün.Hep aklımdadır bu olay.Bu 2 adam gülsün şu takımda ya

Sonradan girmene rağmen kaliteni yine gosterdin Kewell reis neill e orta olayında dönüşüne şapka çıkarırım...

Gecen sezon ki Kasımpasa macından beri futbol göremediginizden herhalde Kewellın bal üretmeyen arı misali yaptıgı iki harekete yagdırdınız yahu. Gereksiz pohpohlamalar.

Bugün iyiydi, orta açtı, şut çekti daha ne yapsın zaten 3-1 olmuş.

Bugün dinlendirilmesi iyi oldu. Karabük maçında 90 dk forvet oynıcak gibi görünüyor.

Baros'un yokluğunda çok iş düşecek. Ben güveniyorum Kewel'a.

Kewell reis bizi taşır 3-4 hafta rahat.

Geri
Üst Alt