#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Kewellin oynamadığı mevki kalmadı elinden gelenide yapmaya çalışıyor onun içtenliği yeter

Kewell'a olan saygım bir kat daha arttı Belediye maçında , ikinci yarı başında kale arkasında ısınan üç oyuncu var ama ikisi reklam panolarına dayanmış maçı izliyor biriside hiç ara vermeden ısınma hareketlerine devam ediyor. Tahmin edebildinizmi ? Tabikide Kewell :)

Adam ısınırken bile maça 11de başlayan Aydın'dan çok yoruldu ya kazandığı para helal olsun.

eb54fcd6.jpg

Bu saç modeli çok yakısıyor ona:)

top stop ederken nasil calimladi adami ama:)

gelisinden belliydi o pasin:)

cok kral adam ya

Sanıyorum bu adamda bizi seviyor. Yedek kalmayı dert etmiyor. Ne zaman görev verilirse aslanlar gibi oynuyor. Kaprisi yok, bencilliği yok. Tam bir profesyonel. Pazubantsız kaptanımız.

tsn3234.jpg

Adam her zaman karizmatik...

Antreman fotolarına baktım da herif harbiden bizi seviyor. Barış, Mustafa Sarp gibi oyuncularla şakalaşmayı bile seviyorsa bir adam, tam bir reistir. :D

Sen böylesin kewell sempatiksin efendisin ama güvenilecek adam veya süper adam değilsin.1 varsın 1 yoksun ben alışkınım.İster sol açık oyna ister forvet hiçbir zaman güvenmem.Bu maç için değil bu söylediklerim

Sen böylesin kewell sempatiksin efendisin ama güvenilecek adam veya süper adam değilsin.1 varsın 1 yoksun ben alışkınım.İster sol açık oyna ister forvet hiçbir zaman güvenmem.Bu maç için değil bu söylediklerim

Ulan ileri top getiren oyuncu yok koskoca G.Saray'da,adam geri geliyor o kadar adamla boğuşurken,üstüne rakip inanılmaz sert oynuyor ve tam anlamıyla şerefsiz bir hakem yönetiyor maçı,bu adam çileden çıkıp kırmızı yemediyse harbi helal olsun Kewell!

Ne beklenebilirdi ki bu maçta? Ne kanat var ne orta saha takımda.

Sen böyle bir taraftarın takımında oynuyorsun işte Kewell. En basitinden Fenerbahçe oynasaydın şuan Hagi'den iyi gözüyle bakılıyordu sana. Kewell Türkiye Liginin gelmiş geçmiş en kaliteli yabancısı falan deniyordu hatta. Basında yazılan haberleri geçtim taraftar baskısıyla biz bile öyle hissediyor, Hagi'den büyük olabilir diyorduk.

Yanlış takımdasın ama. Bu taraftar böyledir çünkü. Güvenmez sana hiçbir zaman.

top gelmeden ne yapacaktı acaba,valla komiksiniz he:asd:

oha lan adama ne geldi de vurdunuz

2 hafta baros a ne geldiyse( buca antep) ona da o geldi işte bu kadar

Galatasaray´i benimsemesine hayranim gercekten ama forvette cok yetersiz kaliyor Kewell. En azindan bu sistemde tek forvet oynamasi onu bitiriyor. Etkili olamiyor

Geri
Üst Alt