#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Sen böylesin kewell sempatiksin efendisin ama güvenilecek adam veya süper adam değilsin.1 varsın 1 yoksun ben alışkınım.İster sol açık oyna ister forvet hiçbir zaman güvenmem.Bu maç için değil bu söylediklerim

:asd:

şakacı :D

kale hariç her yerde oynuyor adam böyle bir oyuncu varmı?

Buca maçı vasat ötesi bu maç vasat ötesi,antep maçı vasat ve kewellı eleştiren oldu mu kötü çoçuk oluyor..

İnsan bi top tutar ya bir çalım atar yok ki güç.İyiyse iyi kötüyse kötü deriz..Son 3 maçtır en çok eleştirilmesi gerekenlerin başında ama olmaz bu adam kewell eski yıldızlardan efendi bir adam efsane bir adam ismi var eleştirelemez her zaman vasat da oynasa gelip buraya helal olsun yazacağız..

Haftaya gol atar sonraki 2 maç yine kötü oynar

Arkanda oynayan adam muhammed deumi kim ki bunlar

Teknik Direktörümüz olarak bizi başarıdan başarıya koşturacağın günleri hayal ediyorum.. Sen bu takımda Galatasaray Ruhu'na en uygun adamsın.. Hep bizimle kal...

Kaptan olmasi gerekir kendisinin

65850_1622844292166_1268235660_1766984_8015955_n.jpg

Aslan'da Kewell şoku

Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi Kewell şoku yaşanıyor. Sabahki ter idmanında sakatlanan yıldız futbolcu Ankaragücü maçının kadrosundan çıkarıldı.

Kaynak:Ligtv

Ben böyle şansın soyunu sopunu nuhun ankara:mad:

Aslan'da Kewell şoku

Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi Kewell şoku yaşanıyor. Sabahki ter idmanında sakatlanan yıldız futbolcu Ankaragücü maçının kadrosundan çıkarıldı.

Kaynak:Ligtv

Ben böyle şansın soyunu sopunu nuhun ankara:mad:

bkz: Arda yok, Kewell yok ne var lan?

yuh yahu ne diyecegimi sasiriyorum artik ne bu sansizlik arkadas

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Sasirdik mi, tabii ki sasirmadik! Yeter ya yemin ediyorum, biri iyilesecek diye beklerken digeri sakatlaniyor.

Kewell reis :sad007:.

Allah aşkına lütfen bari şu adamın derbiye yetişeceğini söyleyin . Yetişirse sırf ona güvenimden izlemeyi düşünebilirim .

Kewell derbide oynar, o konuda sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.

Geri
Üst Alt