#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

En iyimiz Kewell'dı. Bir tek çalım atmaya çalışmasın, olmuyor be büyücü artık...

Evet, modern bir sol açıkta olması gereken tüm özellikler var Kewell'da!! En iyi oyuncusu Kewell olan bir takımdan bahsediyor sonra forumca Alex'e laf ediyoruz :o

Kendini toplamaya başladı. Bu hafta gerçek Kewell'ı izleriz.

Birkaç haftaya sakatlanır, en az 7-8 haftada ortalarda gözükmez.

Takımda her aldığı topu kaybeden,artık çoktan emekliliği gelmiş adam en iyi oyuncuysa vay halimize.Biz ne hallere düşmüşüzde ağlayanımız yok.

Caner bile 6-7 ayda antepe trabzona vb 1-2 maçda daha sol açıkda mükemmele yakın oyun oynamıştı,2.5 senedir bizim takımda olan ve sürekli övülen adam neredeyse caner kadar bile sol açıkta müthiş oynamadı(asist ve gollerini demiyorum oyun olarak)

Birinde zeka yok diğer özellikleri iyi,diğerinde zeka var çoğu özelliği kötü

Ben hala söylüyorum kewell sadece bu sene değilk ilk senesinden beri birçok maçta vasat ötesi oynamıştır..

Tüm ataklarımızda Kewell'in imzası var. Adam hem şutçu hem de müthiş kreatif. Son zamanlarda dripling özelliği ile öne çıkmaya başladı. Elano yerine Emre Çolak oynatılsa rakip kale önünde Pino ile beraber harikalar yaratırlar. Bu mülayim Elano'da ne buluyor bazı forum sakinleri anlamış değilim.

Aga sana noldu ya son gördüğüm bi kaç mesajın mantıklı geliyo:D(elano mevzusu hariç),başkası mı girdi senn yerine:asd:

şuandaki halinin form düşüklüğü olduğunu umuyorum

sakatlıktan döndükten sonra hiç eski kewellı göremedim

bir kanat oyuncusu olarak henüz çalım attığına şahit olamadım bu sezon

denemesine rağmen rakipler ondan daha çevik bi şekilde alıyo topu ayağından

ortaları da genelde rakibin orasına burasına çarpıyo...

şut desen o da yok (kaleyi tutan varsa bile hani gol ?)

yani tabiyki takımın altında bir performansı yok herkes kadar o da kötü ama takımı ileri götürecek hali de yok şuan için

ama yinede ilk11de oynamalı

onun gibi istekli takımını sahiplenen bütün gücüyle mücadele eden oyunculara ihtiyacımız var...

Son üç haftada takımın en iyisi.Hücumda herşeyi yapan adam. Bitik diyorlar bir de sana reis.Yürüye dur.

takımın maestrosuydu bugün. ama ne yazık ki biz ne dersek diyelim değnek Hagi'de.

Geri
Üst Alt