#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Artık boş geçmeyecek gibi. Her hafta atar attırır artık. Kewelle gereksiz sallayanlar utansın.

Eğer 10 yabancı hakkımızı kullanmayacaksak, maç başı ücretle sözleşme uzatılsın.

Sakatlandı mı ?

20101204.195448_IST419_1472213.jpg

Umarım önemli birşeyi yoktur.

Kewell reissin
tiphat.gif
.

sezon sonuna kadar takımda kalacak ama sezon bitimi kesin gidici

Derdimizi anlatamadığımızı düşünüyorum.

Benim tek derdim şu, Kewell'ın sezonun genelinde 15-20 maç yaptığını ve geri kalanın sakatlık/kart cezalısı vs. geçtiğini biliyoruz.

Ancak 6+2+2 gibi abuk bir kuralı kendi lehimize çevirmek için Kewell son derece uygun bir isim. Niye? Yedek kalmayı sorun eden, yedek kaldım diye çalışmayı bırakan bir isim değil. Tam bir takım oyuncusu ve genç oyuncular için müthiş bir örnek alınacak futbolcu modeli.

Ben demiyorum ki transfer yapılmasın. Hayır yapılsın.

Örneğin siz Emenike'yi gidin alın. Baros-Emenike birbirinin alternatifi olan böyle 2 santraforun olsun. Kupa maçlarında veya çok acil durumlarda Kewell'ı da oynatırsın. Kewell senin 3. santraforun olsun. Maçlar da eğer istediğin verimi alamazsın ikinci yarı Pino'yu, Arda'yı vs. oyundan çıkarttığın da Kewell'ı alırsın oyuna. En azından Serdar Özkan'ı değil.

Şimdi böyle Kewell'ı eleştirmek çok kolay ama yerine gelecek isimlerden sonra kendisini arama ihtimaliniz çok yüksek.

Maalesef herşey sakatlanmamak değildir.

Mustafa Sarp, Servet vs. sakatlanmak nedir bilmiyor bu yüzden burada anamız ağlıyor.

Derdimizi anlatamadığımızı düşünüyorum.

Benim tek derdim şu, Kewell'ın sezonun genelinde 15-20 maç yaptığını ve geri kalanın sakatlık/kart cezalısı vs. geçtiğini biliyoruz.

Ancak 6+2+2 gibi abuk bir kuralı kendi lehimize çevirmek için Kewell son derece uygun bir isim. Niye? Yedek kalmayı sorun eden, yedek kaldım diye çalışmayı bırakan bir isim değil. Tam bir takım oyuncusu ve genç oyuncular için müthiş bir örnek alınacak futbolcu modeli.

Ben demiyorum ki transfer yapılmasın. Hayır yapılsın.

Örneğin siz Emenike'yi gidin alın. Baros-Emenike birbirinin alternatifi olan böyle 2 santraforun olsun. Kupa maçlarında veya çok acil durumlarda Kewell'ı da oynatırsın. Kewell senin 3. santraforun olsun. Maçlar da eğer istediğin verimi alamazsın ikinci yarı Pino'yu, Arda'yı vs. oyundan çıkarttığın da Kewell'ı alırsın oyuna. En azından Serdar Özkan'ı değil.

Şimdi böyle Kewell'ı eleştirmek çok kolay ama yerine gelecek isimlerden sonra kendisini arama ihtimaliniz çok yüksek.

Maalesef herşey sakatlanmamak değildir.

Mustafa Sarp, Servet vs. sakatlanmak nedir bilmiyor bu yüzden burada anamız ağlıyor.

İşte anlatmaya çalıştığımız bu. Guti 34 yaşında ve 36 yaşına kadar burda.

Kewell daha 32 yaşında. En az 2-3 sene rahat oynar.

İşte anlatmaya çalıştığımız bu. Guti 34 yaşında ve 36 yaşına kadar burda.

Kewell daha 32 yaşında. En az 2-3 sene rahat oynar.

ciğerinde problem var .. ve o da performansını etkiliyor

Geri
Üst Alt