#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

180737_10150094116989353_97075774352_6072079_472497_n.jpg

Reis:tiphat:

Kötüydü bence. Pasları özellikle kötü.

Afferin öyleyse sana..

Yav kızma hemen.:) Kewell eskisi gibi değil asla da olamayacak herhalde.Golü atmış olması görüşlerimi değiştirmez.Vasat bir oyun sergiledi, çok top kaybı yapıyor pasları kötü.Bugünn kötü bir maç çıkardı, sense beğenmişsin.Tabi kendi fikrin.

Dikkat ettiyseniz golu attiktan sonra, cok daha iyi oynamaya basladi. Cok buyuk moral oldu ilk yarinin sonlari ve ikinci yarinin basi mukemmele yakin oynadi.

Yav kızma hemen.:) Kewell eskisi gibi değil asla da olamayacak herhalde.Golü atmış olması görüşlerimi değiştirmez.Vasat bir oyun sergiledi, çok top kaybı yapıyor pasları kötü.Bugünn kötü bir maç çıkardı, sense beğenmişsin.Tabi kendi fikrin.

Önceki mesajlarıma bakarsan benim de Kewell'ı çok beğenmediğimi ve sezon sonu yollanması gerektiğini düşündüğümü görebilirsin. G.Antep'deki felaket oyunundan sonra bugün 11'de çıkmaması görüşündeydim ama oyunda kaldığı sürece o kadar kötü bir oyun sergilemedi ve skora da katkısı oldu. O yüzden beklentilerin ötesinde oynadı dedim; iyi oynadı demedim ;)

Kewell gol attığında neden Daddy Cool şarkısı çalmadı, olmadı şimdi bu :)

kewella kotu'de hagıye kotu neılle kotu herkese saydırın bakalım medyanın gazıyla nereye kadar yazık cok yazık

Helal olsun Kewell

Helal olsun Kazım

Helal olsun Sabri

Helal olsun Stancu

Ve Galatasaray formasını terletmıs tum arkadaslara guzel mactı galıbıyetı hakettıler ılk defa bu sene bukadar hırslı ısteklı gordum bıraz ıyı yonden bakın istesekte ıstemesekte guvenmemız gerek....

bugün cok iyiydi ya hele orta sahaya kadar gelip pas trafiğini artırması ve takımı rahatlatması cok iyiydi.. Kewell bu adamı cok seviyorumm yaaa

dunyanin gelmis gecmis en akilli sporcularindan biridir gozumde

çok özlemişiz seni be Kewell , arenada gol hoş oldu devamı gelir inşallah.

Geri
Üst Alt