#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Kewell bence 2. kaptan olmalı.

Ayrıca sözleşme de imzalanmalı.

Çok büyük futbolcu, oyunda varlığıyla herkesi etkiliyor.

Bi çıktı oyundan 2 gol yedik.

Bence M.Sarp girdiği için yedik.

[video=youtube;qRhGCuE0MQ4]https://www.youtube.com/watch?v=qRhGCuE0MQ4&feature=related[/video]

Kewell'da düşüş var bence. İlk 2 seneki performansını göremiyorum bu sene. Çok pas hatası yapıyor ve çalım atamıyor. Ben sözleşme uzatılmamasından yanayım. Daha iyi bir kanat oyuncusu bulmalıyız. Ha bu arada ben de Kewell'ı seviyorum ama mantığı da hesaba katmak gerek.

Yasaklanan kelime ''Reyis'' mi,''Reis'' mi?

Gidecek oyunculara göre bu seneki sözlesmesinin aynisindan 1 yil uzatilabilir. Ama dedigim gibi, kim gidecek takimdan bilmek lazim. Kewell´i yedek kulübesinde görmeyi herzaman isterim. Ama yavas yavas etkinligini kaybettigi de bir gercek. Tecrübesi konusuyor sadece. Giderse de yanlis karar demem, kalirsa da yanlis karar demem.

aynı yetenekte genç getirebiliyorsan tamam........

Kewell hırsıyla tecrübesiyle çok rahat oynar takımı ateşleyebiliyor,önceden uzaktan çok sert şutlar çekerdi şimdi denemiyor pek

Futbolu bu klübde bıraksın vede Alt yapıdan antrenörlüğe başlarsa Cimbom kazanır haberiniz olsun . Kewelın öğrencileri hertürlü üst seviyede oynar

239669337.jpg

239670065.jpg

239670542.jpg

239668710.jpg

Karpty maçındaki performansı hiç unutmucam . 2-0 maçı çevirdiler Baroşla ve sahadaki diğer GS li 9 oyuncu sadece maçı izledi ....

Geri
Üst Alt