#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

239669337.jpg

239670065.jpg

239670542.jpg

239668710.jpg

239670776.jpg

Ne desem bilemedim. Sırf yakışıklı diye takımda tutuyorlar. 2 sene önce 30 metreden bir gol attı diye, böyle dandik oyuncuların işi yok bizim takımda. Özellikle sağ kanatta, Aydın'ın sağ krampon çivisi olamaz.

Ne desem bilemedim. Sırf yakışıklı diye takımda tutuyorlar. 2 sene önce 30 metreden bir gol attı diye, böyle dandik oyuncuların işi yok bizim takımda. Özellikle sağ kanatta, Aydın'ın sağ krampon çivisi olamaz.

unuttum bile o golu hesab et

tatile gelen adamlar istemiyoruz birde cuvalla parayi cebellezi ediyorlar

Sakat mıydı bilmiyorum ama olup da oynamadıysa yazık, geçen haftanın en iyisiydi.

Sürekli sakat zaten böyle adamlar gitmedikçe bizim takımdan bir cacık olmaz.Ama yerine RUMENYA LİG'İnden Bizim bank asya seviyesinde futbolcular alınacaksa(ki alınır) gitmese daha iyi.

Her zaman olduğu gibi yine önemli bir maçımızda Kewell yoktu. 3 senedir olduğu gibi.İster sakat ister hasta olsun farketmez.

Sabır sabır bi yere kadar güle güle Harry Kewell

tesekkürler kewell adam gibi adam taraftarin unutmayacagi futbolculardan biri ama artik sezon sonu tesekkür edip yollanmali

Kewell in ne sucu var ? 5 Transfer yapcaz diyip, sonra 5nci yi getiremeyince, Kewell ilen sözlesme uzattilar, ve bize transfer olarak önümüze attilar.

Kewell artik bu seviyede oynayamaz, ama Kewell derhal gitmeli mi ? hayir, takimda ondan önce 15 e yakin baska isimler ilk önce gelir.

geçmişine saygım var ama bizde sergilediği futbol şu ana kadar hiç tatmin edici değildi ,adı Hürriyet falan olsa taraftar taşla sopayla kovalardı.Herkes kariyerine saygısı olduğu için susuyor.Sezon sonu usulünce yollar ayrılmalı , sanırım öyle de olacak.

Geri
Üst Alt