#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

demek ağrıların var ha vayyy be bizim kendi öz çoçuklarımız 90 derece ateşle, kolu çıkmışken, ayak parmağı kırıkken sahada yine oynarlardı böyle tipleri görünce üzülüyorum...

sezon sonu GO HOME Kewell...

harry harry kewell bu takımda kalsın diyenler hem gecen sene hem bu sene Galatasaraya büyük ihanet iicindedirler, kendilerini kınıyor ve yazıklar olsun diyorum kewell kalsın diyenlere...

demek ağrıların var ha vayyy be bizim kendi öz çoçuklarımız 90 derece ateşle, kolu çıkmışken, ayak parmağı kırıkken sahada yine oynarlardı böyle tipleri görünce üzülüyorum...

Her şeyi anladımda 90 derece ne oluyor.

yahu kewell kalsın diyen banko 11 çıksın demiyorki, kadronda koz olarak bulundur. Kadronu abuk sabuk adamlarla doldurucağına Kewell dursun. yedek kulübesinde Aydın ı görmektense Kewell ı göreyim. Kenarda tabela kalkınca, skora etki etme ihtimali olan bir adam giriyor olsun.

Arda sakat, Pino sakat, Aydın çapsız, Kewell çıkıp oynuyo işte, o da sakatlanınca gitsin oluyo. Arkadaş olay Kewell gitsin olayı değil, Keita ayarı adam almak

seneye daha iyisi alınır, Kewell da geçer kulübeye.

Güzel bir şekilde kesinlikle vedalaşılmalıdır..

Aynen kanka. :(

1970'li yıllarda topal Rıfkı vardı hatırlar mısın? Adamın bir bacağı 80 cm, diğer bacağı 30 cm imiş ama buna rağmen asist kralı olmuş.

Bize böyle yürekli adamlar lazım değil mi kanka?!!!!1111

SEn git ülkenın her maçında oyna buraya gel bır maca cık sakatlan Harry ıyı bı sekılde vedayı hakedıyorsun...

Takımın şutu en isabetli futbolcusu. Takıma ruh ve kreatiflik getiriyor. Elano ve Misi' ye savrulan paraları düşündükçe, Kewell gibiler kalsın daha iyi.

Buca maçını geçtik.Sanırım İbb maçında da yok.Karabüğe iyileşir deumi'nin hatrasından golünü atar adam hiç değilse kalite derler kalsın 1 sene daha derler.10 maç anca oynar yine.

Karabük maçında da oynamazsa yine tribünde espiri yaparken veya gülerken şakalaşırken görürüz millet de onun resmini koyup ne karizma adam seviyorum ben bu adamı özledik seni derler.

Adama ne zaman ihtiyaç duyduysak oynamadı.Seneye kesin yok bu takımda olmaması lazım zaten.

Ya kardeşim m.sarp hakan ayhan varış varken böyle kaliteli adama neden laf atıyorsunuz ne zararı var yedekte dursun işte.(Adam yedekte bile duramıyor ki)

Geçelim barışları ayhanları falan onlarda gider de kewell onlardan daha önce gitmeli..

takımın en kariyerli ve yetenekli oyuncudur bana göre..

ama 1 maç oynayıp 5 maç sakat olanlardan o da..

normal hedefleri olan (lig sampiyonluğu,avr. gruptan çıkma(uefada çeyrek final gibi)bir Türk takımında +2 olabilecek kapasitesi vardır kesinlikle yedek olarak düşünülmeli ona göre kadro kurulmalıydı..

takımın en kariyerli ve yetenekli oyuncudur bana göre..

ama 1 maç oynayıp 5 maç sakat olanlardan o da..

normal hedefleri olan (lig sampiyonluğu,avr. gruptan çıkma(uefada çeyrek final gibi)bir Türk takımında +2 olabilecek kapasitesi vardır kesinlikle yedek olarak düşünülmeli ona göre kadro kurulmalıydı..

6+2+2'nin son 2'sinde durabilir ama bizimkiler Kewell'ı ilk 11 sayarak yola çıktılar. Kewell'ın aldığı ücret zaten az o yüzden kalabilir.

My name is Harry Kewell.

Kewell from GALATASARAY...

Kewell Galatasaray'ımızın simge isimlerindendir bana göre :)

6+2+2'nin son 2'sinde durabilir ama bizimkiler Kewell'ı ilk 11 sayarak yola çıktılar. Kewell'ın aldığı ücret zaten az o yüzden kalabilir.

o son +2 beşiktaş için çıkartıldı genel olarak fesih işlemlerinde kolaylık sağlaması için m.özgener geçici dedi zaten 2 senelikti benim bildiğim yani seneye son belki hatta bu sene son yani kadro planlaması yaparken 8 yabancılı yapmak gerek o yüzden dedim ..

ama haklısın sen dediğinde

Git artik be .......1 mac oyna ....5 yat !Biktim artik boyle futbolculardan

Kewell yine Balta'nın yanında mıydı espiri yapıyordur herhalde.Bence son 3-4 maça çıksın gerek yok yorulmaya.

Geri
Üst Alt