#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Hiç düşünülmeden yollanması lazım artık sakat,vasat ve ruhsuz adam istemiyorum takımda isterse dünyanın en karizmatik adamı olsun bana ne?

Kewell'dan yeterince faydalandık zaten sezon sonu gidiyor onu küfürle uğurlamayalım o bunu haketmiyor..

Genede çok seviyorum geldiği günden beri ne bir saygısızlık ne bir edepsizlik gördük adamdan..

Giydiği formasını sağlıklı oldukça elinden geldiği kadar terletti,aldıkları helal olsun..

Kewell gibi iş ahlakı olan oyuncuların başımızın üstünde yeri var..

Kewell büyük düşünüyor!

Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell, futbol kariyerini 40 yaşına kadar sürdürmek istediğini söyledi.

İngiliz basınında yer alan açıklamasında Kewell, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtti ve ''Eskiden futbolcular 32, 33 yaşında emekli olurdu. Şimdi 38 yaşına kadar oynayanlar var. Bu, insanların kendilerine nasıl baktıklarıyla bağlantılı. Ben 40 yaşıma kadar oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Kewell, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili olarak, ''Birçok genç ve yetenekli oyuncu var. Kulüpler artık genç oyuncuları tercih ediyor. Ancak bunları elde edemediklerinde alternatiflerine dönüyorlar'' demekle yetindi.

Futbolcu, ''Bu bir sabır oyunu. Bir hafta oynarsınız, bir hafta oynamazsınız. Oturup beklemeniz gerekiyor. Yapabileceğiniz en iyi şey, işinize konsantre olmak ve iyi futbol oynamak'' ifadelerini de kullandı.

Kewell büyük düşünüyor! - En Son Futbol Haberleri - HTSpor.com

40 yasina kadar oynamak için ülkesine gider herhalde. Zaten bu yasinda bu kadar sakatlaniyorken 2-3 sene sonra tek maç oynayip sezonu kapatir.

Kewell Türkiye'yi bilmem ama ortalama bir ligde hakkaten oynar 38-40 yaşına kadar.

Ruhsuz filan denilmiş yukarıda. Milan Baros, Lucas Neill ve Lorik Cana ile beraber ruhuyla mücadele eden 4 yabancımızdan biri. Sene sonu gidici gibi, güzel bir veda ile uğurlamak gerek.

Oynadığı maçlara dikkat edin her zaman oyuna etki edebiliyor istikrarlı olsa TSL'de sayabileceğimiz 3 yabacıdan birisidir.(geçen sezon ilk yarı performansı olarak -Colman-Alex-Kewell)

Çok severim kendisini lakin artık devri bitmiştir.Hizmetleri için teşekkür edip,güle güle demek lazım.

oynamayan oyuncu takıma katkı veremez

takıma katkı vermeyen oyuncunun da zerre değeri yoktur

ne kadar kaliteli olsa da

It's not time to leave...

[video=youtube;b5SvVqZ_8bU]https://www.youtube.com/watch?v=b5SvVqZ_8bU&feature=related[/video]

Kewell ve Neill gidici gibi duruyor. Bugun de izinlilermis, antrenmana katilmamislar.

Seneye 2 tane stoper alırız iyi çıkarse devre arası para yok diye satılırlar..

kewell hala kalsın diyenlere denilecek laf ,Allah akıl versin olur..

Gökhan Zan bile sezon başı parasını alırken Kewell maç başı alıyor. Oynadığı maçlarda ise ya gol atıyor yada attırıyor. Şu anda takımın, rakip kaleye en isabetli şut atan futbolcusu Kewell'dir. Tek maç yapmadan milyonları cebe indirip giden yabancıları düşündükçe, Kewell kalsın derim arkadaş! Kewell takıma pozitif enerji veryor bence.

Neill'i tartışmıyorum bile, onun gönderilmesini ortaya atanlar Galatasaraylılığını sorgulamalı!

Gökhan Zan bile sezon başı parasını alırken Kewell maç başı alıyor. Oynadığı maçlarda ise ya gol atıyor yada attırıyor. Şu anda takımın, rakip kaleye en isabetli şut atan futbolcusu Kewell'dir. Tek maç yapmadan milyonları cebe indirip giden yabancıları düşündükçe, Kewell kalsın derim arkadaş! Kewell takıma pozitif enerji veryor bence.

Neill'i tartışmıyorum bile, onun gönderilmesini ortaya atanlar Galatasaraylılığını sorgulamalı!

gökhan zanı örnek gösterip kewell kalsın demek ancak bizim takım gibi garabetlerin oldugu bir takımda olur...

gökhan zan bile garanti para alıyor

sarp bile takıımda

falan fişmekan , kardeşim hepsi yanlış ,yanlışı yanlışla karşılaştırmak ne oluyor,takım ligden düşecek hala kalsın diyorsunuz, ne diyeyim ne size ne bu yönetime bir cevap verebiliyorum..

gökhan zanı örnek gösterip kewell kalsın demek ancak bizim takım gibi garabetlerin oldugu bir takımda olur...

gökhan zan bile garanti para alıyor

sarp bile takıımda

falan fişmekan , kardeşim hepsi yanlış ,yanlışı yanlışla karşılaştırmak ne oluyor,takım ligden düşecek hala kalsın diyorsunuz, ne diyeyim ne size ne bu yönetime bir cevap verebiliyorum..

Sence sorun ne? Yabancı dolan kontenjanı mı yoksa Kewell'in maç başı aldığı para mı?

Eğer ilki ise varsın yabancı kontenjanı Kewellerle dolsun!

Sence sorun ne? Yabancı dolan kontenjanı mı yoksa Kewell'in maç başı aldığı para mı?

Eğer ilki ise varsın yabancı kontenjanı Kewellerle dolsun!

sorun şu , yerlisi yabancısı , sıradan yahut sakat yahut yıldız eskisi içi boşalmış oyuncular ,kewellde dahil hepsini topla cıkar adam gibi 2-3 oyuncu dışında bişey kalmaz elinde.. hepsi gitmeli...

2 maç 60 dakika oyna 10 maç sakat yok öyle bi şey isterse Messi olsun artık sakat,vasat ve ruhsuz oyuncu istemiyorum

Geri
Üst Alt