#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Sesli güldürdün.

Nerenle gülersen gül. O kadar kalitesiz adam varken ben Kewell'a git demem. 6+2+2'nin son tercihi olsa dahi takımda tutarım.

Sadece Arda girse daha iyi olabilirdi. Ama skor durumu vs.

Aynen. Kewell yerine Pino'yu tercih ederdim ben de herkes gibi. Pres yapıp ortasahada ayakta kalabilirdi. O fizik kapasiteye sahip. Kesinlikle Kewell'ın maçı değildi.

cezanı inş anadolu turuna cıkarak bulursun

edit:yanlıskla hkan balta ya yazıcagıma buraya yazmısım.kewell ıcın bu kadar agır konusamam

ama git artık bizim takımımızdan

Harry Kewell'ın günahı, Hagi'nin boynuna.

Bu maçta futboldan en anlamayan insan bile yedekler arasında Pino varken

Kewell'ı oyuna almazdı.

Kewell'ın iyi niyetinden başka hiç bi suçu yok.

Kewell bu maçın skorunu değiştiremezki.

Sonradan oyuna girdigi fb maclarinda pek etkinlik gosteremedi. Bugun Kewell degil Pino oyuna girseydi cok farkli olurdu.

bu zaman kadar yaptıkları için teşekkürler ileriki hayatında başarılar.

Benim hala kendisine olan sevgim saygım azalmadı la,hatta şöyle diyeyim akşam yenilginin faturasını ben kendimce Hakan Balta'ya çıkardım,başka kimseye kızmadım.

HARRY HARRY KEWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELL HARRY HARRY KEWELLLLLLLLLLL

Top tutması açısından girdi diye düşünüyorum geçen hafta beğenmiştim ama bu maç için sadece eleştiri yetmez.Arkanda 50 bin seyirci var.Sahada herkes mücadele ediyor.Son 20 dakika girmişsin oyuna.

Bütün bunlara rağmen tek bir pres yapmayan top tutamayan mücadele etmeyen adama yazıklar olsun.Bunu oyuna alan Hagide büyük hata yaptı.Ruhmuş hırslıymış öyle diyorlardı Kewella bu taraftar.Ne ruhu ya adam depar attı mı hiç hatırlamıyorum.İyiki ayakta durabildi.

Daha arzulu bekliyordum hayal kırıklığı oldu!

Duygusallık bir kenara.Sezon sonu teşekkürümüzü edip yolcu etmeliyiz.

[video=youtube;n0FOFIv-rwA]https://www.youtube.com/watch?v=n0FOFIv-rwA[/video]

Evet biraz zamansız ama, video çok güzel.

Ankara'da iyi oynadı ama,Fenerbahçe maçında çok yorgun gibiydi.Bencede sezon sonu köklü bir değişiklikle yollar ayrılmalı.

Bence kewell bunları bilerek yapıyor ailesi ve çocuklarından uzak kaldı taraftarın sevgilisi oldu baktı uzun yıllar kalıcak dayanamadı ve kendini gönderdi güle güle kewell!

Bence kewell bunları bilerek yapıyor ailesi ve çocuklarından uzak kaldı taraftarın sevgilisi oldu baktı uzun yıllar kalıcak dayanamadı ve kendini gönderdi güle güle kewell!

Daha iyi bir senaryo yazılamazdı.Öyle olsa D.Kupasından önce bir takıma giderdi.

bu taraftar seni hep iyi anacak güle güle büyücü yolun sonuna geldik

Geri
Üst Alt