#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

En azından bir kupa aldı.Süper Kupa gördü en azından bunla avutuyorum kendimi.Daha iyilerini de haketmesine rağmen, kalbimde efsane olarak anılacak.

Gitmemen gerek Kewell gitmemen gerek!

Gitmen gerek kewel, milli takımında canla başla oynayıp, full oynayıp buraya gelince bir maç oynayıp 3 maç yatman hiç hoş değil, oynadığın zaman futbolculuğuna eyvallah ama bu şekilde davranan bir futbolcunun gs takımında yeri yoktur.

güle güle git lütfen.

Hagi'ye defol Kewell'a lutfen git Hery

Galatasaray forumu mu yahut Avcilar Genclik forumu mu anlamadim

Hagi'ye defol Kewell'a lutfen git Hery

Galatasaray forumu mu yahut Avcilar Genclik forumu mu anlamadim

Mourinho bile Madrid'in basina geçince Raul ve Guti'nin popolarina nazikçe tekmeyi basmissa bizim de yapmamiz kadar dogal bir sey yok. Kewell ve Hagi'nin bu takima bir faydalari olmadigi gibi artik zararli olmaya basladilar.

Mourinho bile Madrid'in basina geçince Raul ve Guti'nin popolarina nazikçe tekmeyi basmissa bizim de yapmamiz kadar dogal bir sey yok. Kewell ve Hagi'nin bu takima bir faydalari olmadigi gibi artik zararli olmaya basladilar.

Hem Raul hem de Guti sezon ortasında sezon sonu takımdan ayrılacaklarını açıklamışlardı. Yani Mourinho gelmeden.

mourinho raulla toplantı yapmıstı.sonuca beraber vardıllar.

artı kewell kımdır ya .bizim takımın raulu mu gutisi mi

adamı kımlerle kıyaslıoruz

:o

Ah şu sakatlık belası... İnsanları nasıl da küstahlaştırıyor.

raul ve guti adamlar cocukluktan madridde oynuyorlar.kazandıkları basarılar her şey meydanda.

kıyaslamak komık degil mi.kewell bu takımın raulu mu?

sakatlıktan kustahlasıyorum.cunku galatasarayım bu iyi ama sakat ve kazma satıcı oyunculardan ne hale geldi.

Kıt demek istemem kimseye ama ipin ucu kaçtı artık. :(

Birakin artik futbolcunun gecmisini. Gecmisteki hayaleti degil kendisi oynuyor takimda.

Geri
Üst Alt