Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #99 Harry Kewell
Efsane kewell olarak hatırlanmak istiyorsan daha maça çıkma
Efsane kewell olarak hatırlanmak istiyorsan daha maça çıkma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell sakatlanır, 3-4 hafta kötü oynar, sonra coşmaya başlar, sonra yine sakatlanır. Döngü budur.
Haftaya sol kanatta oynar yorumlar 180 derece döner muhtemelen.
Eleştiriyorum oyuncu değişikliklerini. Yalnız fener maçında takımın geneli kötüydü. Eskişehir maçında özellikle çok umutlanmıştım. Ama sonrasında o oyunu hiç oynamadık. Basan, koşan futbol oynatmak istedi, yanlış oyuncu tercihleri yaptı. Eskiden BAM-Servet-Balta gitsin derdim. Şimdi listeye Neill ve Cana da girdi. Mehmet Topal'dan ahım şahım bir üstünlüğü yok Cana'nın. Anadolu takımlarındaki stoperleri izleyince Neill'in pas yüzdesinin de hayrete düşürecek seviyelerde olmadığı belli oluyor. Hagi hatalar yaptı. Ama ona küfür edene her türlü karşı çıkarım. Maç izlemek bile istemiyorum. Bugün Trabzon'un maçını izledim. Çok keyifliydi. Tavsiye ederim.
Kewell sakatlanır, 3-4 hafta kötü oynar, sonra coşmaya başlar, sonra yine sakatlanır. Döngü budur.
işin aslı aynen budur. senede 4-5 hafta formda olacak bir oyuncu istemiyoruz artık.
Gülüyo muyuz Pukli
İşte bu yüzden forumlara hayır.