#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Efsane kewell olarak hatırlanmak istiyorsan daha maça çıkma

Katılıyorum. İnanılmaz kötü oynuyor artık. Cidden sakatım desin çıkmasın maça biz onu eski Kewell olarak hatırlayalım. Yuhalanmasını hiç istemiyorum.

Duvar gibi resmen. Oynadigi zaman ileriye giden her top aninda rakip atagi olarak geri dönuyor.

Kewell sakatlanır, 3-4 hafta kötü oynar, sonra coşmaya başlar, sonra yine sakatlanır. Döngü budur.

Haftaya sol kanatta oynar yorumlar 180 derece döner muhtemelen.

Eleştiriyorum oyuncu değişikliklerini. Yalnız fener maçında takımın geneli kötüydü. Eskişehir maçında özellikle çok umutlanmıştım. Ama sonrasında o oyunu hiç oynamadık. Basan, koşan futbol oynatmak istedi, yanlış oyuncu tercihleri yaptı. Eskiden BAM-Servet-Balta gitsin derdim. Şimdi listeye Neill ve Cana da girdi. Mehmet Topal'dan ahım şahım bir üstünlüğü yok Cana'nın. Anadolu takımlarındaki stoperleri izleyince Neill'in pas yüzdesinin de hayrete düşürecek seviyelerde olmadığı belli oluyor. Hagi hatalar yaptı. Ama ona küfür edene her türlü karşı çıkarım. Maç izlemek bile istemiyorum. Bugün Trabzon'un maçını izledim. Çok keyifliydi. Tavsiye ederim.

Eleştiriyorum oyuncu değişikliklerini. Yalnız fener maçında takımın geneli kötüydü. Eskişehir maçında özellikle çok umutlanmıştım. Ama sonrasında o oyunu hiç oynamadık. Basan, koşan futbol oynatmak istedi, yanlış oyuncu tercihleri yaptı. Eskiden BAM-Servet-Balta gitsin derdim. Şimdi listeye Neill ve Cana da girdi. Mehmet Topal'dan ahım şahım bir üstünlüğü yok Cana'nın. Anadolu takımlarındaki stoperleri izleyince Neill'in pas yüzdesinin de hayrete düşürecek seviyelerde olmadığı belli oluyor. Hagi hatalar yaptı. Ama ona küfür edene her türlü karşı çıkarım. Maç izlemek bile istemiyorum. Bugün Trabzon'un maçını izledim. Çok keyifliydi. Tavsiye ederim.

Küfür eden yok ama ayıp ediyor. İstifa etmesi lazım o kadar para harcandı devre arasında ama yine rezil yine rezil. Aldığımız maçları HAgi'ni oyuncu değişiklikleri yüzünden kaybediyoruz. Fener maçını kötü olduğumuz halde alcaktık ama Kewell girince onun kanadı çöktü. Ne olurdu sanki Pino girseydi. Gökhan o çıkışları yapabilir miydi? Bu kadar takıntılı bi adam teknik direktör olamaz. Bizden sonra yine futbol okulunun başına döner hiç bi takım Hagi'yi teknik direktörü yapmaz. Oda bunun bilininceydi de geldi bu kötü kadroya belki kariyerim devam eder diye.

Pino ile başlaması lazımdı. Stancu solda kaç hafta oldu olmuyor. Pino sağ açık kesinlikle değil. Ya solda Arda'nın yerinde oynayacak, ya da Baros'la beraber çift forvet, fener deplasmanındaki gibi pozisyona girecek, Baros tamamlayacak. Yazık oldu gerçekten. Semih girdi ama yediğimiz baskıyı kaldıracak Pino hamlesi gelmedi. Belki Pino'lu kadroyla 2'yi yapsak farka bile gidebilirdik. Bu kadar uçlarda bir maç. Yazık oldu ama bize. Komple temizliği Polat yapamaz. Ama geçen her gün, yeniden yapılanmadan bir gün götürüyor. Hepimiz için hayırlısı olsun. Dilerim, eski günlerimize yeni yüzlerle umutla bakarız. İyi geceler.

yakışıklı adam gönderilmez saçmalamayın , bir daha böyle mankeni bulamayız.5 sene daha kal Kewell seneye formaları kim tanıtacak?

Anlamıyorlar arkadaş anlamıyorlar.Ondan sonra Keita çıkar Aydın girer,niye olmadı lan diye yine forumu basar bunlar

Bence Behlül'ü alalım bunun yerine kewell yakışıklıysa behlül'de yakışıklı ayriyeten hemde bizim çoçuğumuz sonuçta arda'nın da kankisi zaten..xd

Misyonu tamamladı.. Plaket verilip gönderilmeli..

Geri
Üst Alt