#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell | Güle Güle Oz Büyücüsü

En büyük hayallerimden biri seninle tanışmak, hiç olmazsa uzaktan görebilmekti ama malesef nasip olmadı.Güle-güle aslanım değerini bilenler seni asla unutmayacak.Umarım ilerde tekrar Galatasaraya farklı görevler için gelirsin yolun açık olsun.

e6fda239.jpg

Kendine iyi bak Harry.İleride birgün inşallah yolumuz kesişir.:)

Hakkını helal et hacı,varsa hakkımız helal olsun.

Gitme oğlum ya...:sad007::sad007::(:sopa:

Herseyi ile 10 numara adamdi. Duzgun karekteri, oyun gorusu, tecrubesi, bitiriciligi. Keske bu kadar sakatlanmasaydin, inaniyorum 1 sene daha faydali olurdun. Yolun acik olsun Wizard of Oz.

Seni Unutmayacağız Harry Kewell

[video=youtube;Eb28HnYaS-k]https://www.youtube.com/watch?v=Eb28HnYaS-k[/video]

İz bırakanlar unutulmaz..:(

Seni unutmayacağız Oz Büyücüsü. :tiphat:

Vay arkadaş : (

Hoşçakal Oz Büyücüsü.Her şey için teşekkürler.Seni hiç unutmayacağız!

Harry kewelli severiz tabi ama tapanlar var bence allaha es kosmamaliyiz. Ve bu adam oyle tapilacak birsey yap(a)madi. Neden diye soracak olursak acik zaten son 2 sezondur olanlari hepimiz biliyoruz. Sevilecek bir oyuncu fakat taraftarimiz kizlar haric neden boyle abartti bilmiyorum.

Benim aklimda kalan anlardan en onemlilerinden biri ilk maci olan kayseri macidir. Oyuna girer girmez gol atmisti ve kafasini kaldirip orta acitiginda hepimiz cok sasirip anaa orta acarken kafasini kaldiran bir adam galatasaray'da oynuyor dedirtmisti.

Saygilar

Güle güle Harry !

[video=youtube;E8PF3f1fY54]https://www.youtube.com/watch?v=E8PF3f1fY54[/video]

Harry kewelli severiz tabi ama tapanlar var bence allaha es kosmamaliyiz. Ve bu adam oyle tapilacak birsey yap(a)madi. Neden diye soracak olursak acik zaten son 2 sezondur olanlari hepimiz biliyoruz. Sevilecek bir oyuncu fakat taraftarimiz kizlar haric neden boyle abartti bilmiyorum.

Benim aklimda kalan anlardan en onemlilerinden biri ilk maci olan kayseri macidir. Oyuna girer girmez gol atmisti ve kafasini kaldirip orta acitiginda hepimiz cok sasirip anaa orta acarken kafasini kaldiran bir adam galatasaray'da oynuyor dedirtmisti.

Saygilar

cok iyi bir yazi senmi yazdin? ihtimal vermiyorum da [lol]

Çok bir şeye yaramamış olsan da sevdik seni Kewell. Yolun bir gün tekrardan buralara düşerse gel bir çayımızı iç, soluklan. Hakkını helal et.

my name is Harry Kewell. Kewell from Galatasaray ! biz sensiz bi Galatasaray'a nasıl alışacağız ? adam gibi adamdın be harbiden :sad007:

Herşey için teşekkürler Harry.Hayatında başarılar ve mutluluklar.

prekazinin monaco'ya füzesi 1989, hagi'nin monaco'ya füzesi 2001, kewell'in bordeaux'ya füzesi 2009..

Geri
Üst Alt