#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell | Güle Güle Oz Büyücüsü

evet çok fazla birşey yapamadın belki de rahatsızlığından dolayıydı. geldiğinde hiç bu kadar sevebilceğimi düşünmemiştim, adamlığınla, sempatikliğinle ve fedakarlığınla seni çok sevdim Harry.. umarım bir gün yollarımın tekrar kesişir, posterin her zaman odamda en baş köşede.. güle güle Dady Cool....

yazdım içimde kaldı tekrardan yazıyorum.. Hagi'den sonra ki katkı olarak hiç kıyaslanamazsınız bile çok sevdim ben seni yaaa.. keşke burda bıraksaydın futbolu en azından +2'de kalsaydın otursaydın be Harry.. olum gitme yaa..

Seni hiç unutmayacağız Oz Büyücüsü

Harry kewelli severiz tabi ama tapanlar var bence allaha es kosmamaliyiz. Ve bu adam oyle tapilacak birsey yap(a)madi. Neden diye soracak olursak acik zaten son 2 sezondur olanlari hepimiz biliyoruz. Sevilecek bir oyuncu fakat taraftarimiz kizlar haric neden boyle abartti bilmiyorum.

Benim aklimda kalan anlardan en onemlilerinden biri ilk maci olan kayseri macidir. Oyuna girer girmez gol atmisti ve kafasini kaldirip orta acitiginda hepimiz cok sasirip anaa orta acarken kafasini kaldiran bir adam galatasaray'da oynuyor dedirtmisti.

Saygilar

Allah'a eş koşmakla ne alakası var!!!

Bu sevgi Kewell'ın ne kadar iyi 'adam' olduğunun göstergesidir.Başarının olduğu yerde efsane yaratmak kolay ama şu son üç seneki sonuçlara rağmen bu kadar seviliyorsa Kewell gerçekten efsanedir,iz bırakandır,unutulmazdır..:cool:

9871.jpg

İlk ayak bastığı an Ali Sami Yen'e.

güzel bir veda organizasyonu yapılmalı taraftarlar tarafından

karşılarken havaalanına akın ediyoruz

uğurlarken neden olmasın? eşinin twitter'dan falan öğrenilir gideceği zaman mesela

güle güle oz büyücüsü :sad007::sad007::sad007:

Böyle sessiz sedasız giderse çok üzülürüm arkadaş.Birşeyler yapılması lazım.

[video=youtube;x9CCx1h0tyQ]https://www.youtube.com/watch?v=x9CCx1h0tyQ[/video]

İyi bir veda yapılmalı kesinlikle organize olalım !

Bir tek ben mi gidişine üzülmeyenim. Gram üzülmedim.

Valla çok çok üzgünüm Kewell gidiyor diye keşke gitmese ama artık zamanı geldi:(

Bir tek ben mi gidişine üzülmeyenim. Gram üzülmedim.

aynen kardeş geçen senede o kadar dedim gitsin diye son maçlarda sırf zarar aydından farksız nedense yabancılara haksız yere sevgi gösteriyoruz mesela sezon başında bursa maçında 2-0 yeniliyoruz bütün stad harry kewel diyor adam maçta hiç birşey yapmadı oysa sanki söylemeye marş bulamıyorlar bi oyuncuya tezehurat yapılıyor iyiki gitti hiç birşey vermedi bu sezon boş boş durdu

Kewell olunca gule gule Oz buyucusu tabi ,cok haketti taraftar sevgisini.Yerlilere tu kaka yabancilara gelince bas taci ben bu cifte standardi anlamayacagim hicbir zaman.Bakalim Arda'ya da bu kadar sahip cikacak mi taraftar ,zamaninda Hasan bile yuhalandi ki o dikislerini patlatti ameliyatli haliyle Sivas deplasmaninda.

[video=youtube;b5SvVqZ_8bU]https://www.youtube.com/watch?v=b5SvVqZ_8bU&feature=player_embedded#at=33[/video]

:(

Her maç gözlerimiz seni sahada arayacak. Senden sadece futbol anlamında değil hayat anlamında da çok şey öğrendik. Elveda Harry Kewell, bir gün buluşacağız yeniden...

ahh konya maçının tamamı elimde olsa kewell ile ilgili bi video yapsamm en barış kadar kötüydü

Kewell 'ı neden sevdik biz karakterinden dolayı , çıkıp "Kewell from Galatasaray" dediği için sevdik. Boyle skor a yönelik taraftarlık oldugu sürece dediginiz gibi daha çok futbolcu yuhalanır.Ama Kewell ın o turuncu,beyaz forma ile Ali sami yen çimlerine basışını saga sola bakışını canlı gormeyenlerın bunları anlaması zor..güle güle Daddy Cool...

Güle güle git özbüyücü! Unutulmayacaksın...

Geri
Üst Alt