#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell | Güle Güle Oz Büyücüsü

Bu takımda kendimi bildim bileli izlediğim futbolculardan Kimseyi senin kadar sevmedim

[video]https://www.izlesene.com/video/harry-kewell-girdi-golunu-yapti-tff-super-kupa-gs/472863[/video]

Adamın GS formasıyla dokunduğu ilk top gol oldu ya.. :tiphat:

kewell_12.jpg

ne günlerdi

vay be.. :sad007::sad007:

dünden beri bu konudan çıkmaz oldum.. cidden bu kadar seveceğimi düşünmemiştim seni.. 2 gündür cidden çok üzgünüm kabullenemedim nedense hep burda bırakırsın futbolu diye düşünmüştüm, olmadı....kabul etmek gerekirse totala vurursak birşey yapamadın ama o duruşun, o adamlığın (ki rakipler bile her futbolcumuza birşey dediler ama sana hiçbirşey diyemediler, onlar bile kabul etti adamlığını), gerekse bu taraftara olan hayranlığınla beni çok etkiledin.. çoğu kişi katkını sorgular oldu belki de sorgulanması gerekiyor bilmiyorum ben sana öyle bakamıyorum duygusal bakıyorum olaya.. gitmen çok koydu Kewell düşündüğümden de çok, emin ol sen asla UNUTULMAYACAKSIN!!..

10 yabancı hakkımızı doldurmayacağımızı düşünüyorum keşke +2'de kalsaydın yaaa..

Kewell, en sıkıntılı dönemlerimizde bile disiplinini kaybetmeyen, gayet düzgün özel yaşamı ile de dikkat çeken güzide bir oyuncumuzdu. Çok daha iyi bir Galatasaray'da çok daha iyi işler yapabilecek kapasitede bir oyuncuydu. Ben Kewell'ı çok seviyorum. Gitmesine çok ama çok üzüldüm. Bundan sonra "Daddy Cool" şarkısını dinlemem bir daha :(

Daddy Cool, Harry Kewell / Fanatik MarÅŸlar

Kewell'ın gitmesi bence de kısmi, doğru bir karar.

Ancak "zaten ne verdi ki, yakışıklı diye seviliyor, katkısı sıfır" şu bu diyen zihniyet, Hasan Şaş'ın kafasına laptop atanlarla aynı zihniyetten işte.

Seni asla unutmayacağım DADY COOL :( :'(

Kalmaliydi kesinlikle. Ulan bari bir kez bi isin icine etmeyin. Kalmaliydi, kalmaliydi, kalmaliydi!

Gecen sene ikinci yari oynamamasi icime sindi desem yalan olur.

[video]https://www.izlesene.com/video/harry-kewell-girdi-golunu-yapti-tff-super-kupa-gs/472863[/video]

Adamın GS formasıyla dokunduğu ilk top gol oldu ya.. :tiphat:

kewell_12.jpg

ne günlerdi

vay be.. :sad007::sad007:

Konuyla ilgisiz ama o zamanlar ne güzel index tasarımları yapıyorlarmış ya. Şimdi bildiğin paint terk başka açıklaması yok :)

Kewell'ı Victory kaptı

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmadığı Harry Kewell, Avustralya'nın Melbourne Victory takımı ile anlaştı.

Oz Büyücüsü'nün, Sidney kulübünün 4 milyon dolarlık teklifine rağmen kendisi ile yapılacak reklam anlaşmalarının yüzde 80'ini vadeden Victory'ye evet' dediği ifade edildi.

Kewell'ı Victory kaptı

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmadığı Harry Kewell, Avustralya'nın Melbourne Victory takımı ile anlaştı.

Oz Büyücüsü'nün, Sidney kulübünün 4 milyon dolarlık teklifine rağmen kendisi ile yapılacak reklam anlaşmalarının yüzde 80'ini vadeden Victory'ye evet' dediği ifade edildi.

:wave:

Harry Kewell 4.kez baba oluyor. Harry Kewell'in esi Sheree Murphy twitter hesabindan 14 haftalik hamile oldugunu acikladi

unutulmayacaksın öz büyücü yine seni arenada görmek isteriz umarım gelirsin maç izlemeye

28'inde güzel bir veda yakışırdı Harry'e..

Geri
Üst Alt