#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell | Güle Güle Oz Büyücüsü

397482_340250732669534_262244760470132_1298456_1767146375_n.jpg

“Leeds taraftarları çatlaktı. Kop tribünleri sansasyoneldi. Ama Galatasaray taraftarları bir başka gezegendendi. İnsanlar benim hünerlerimi mi görmek istiyor? Ben onu taraftardan görmek istiyorum.”

Harry Kewell

simdi napiyor kewell, ülkesinde gol mol atabiliyor mu, sakatliklarla ugrasiyor mu

aslinda bu adami kariyerini bitirdikden sonra avustralyada scout olarak calistirsak cok iyi olurdu...

Şu ana kadar gittiğim tek maçta golümüzü Kewell atmıştı. Fizik olarak bitmeseydi devam edebilirdi..

Birde sakatlıkları olmasaydı daha ne kadar sevilebilirdi bilemiyorum. Forever KeWell

Karakter olarak 10 numara 5 yıldız.Liverpool'da o sakatlıkları yaşamasaydı böyle bir reisten mahrum kalacaktık.

Karakter olarak 10 numara 5 yıldız.Liverpool'da o sakatlıkları yaşamasaydı böyle bir reisten mahrum kalacaktık.

Her işte bir hayır vardır, Onu Liverpoolda takip ederken hayal bile edemezdim dünyada en sevdiğim futbolcunun bize geleceğini..

rakip taraftara bile kendini sevdirmeyi başaran birisi çok iyi bi profosyonel ondan önce insan...

daddy cool

formunda olaydın,şu takımda olaydın

güzel olmazmıydı be panpa

[video=youtube;kUduOF03FTk]https://www.youtube.com/watch?v=kUduOF03FTk&feature=player_embedded#![/video]

Adam harbi büyücüymüş ve büyülemiş :005:

interviewer abla da yani maşallah,boy ,pos, böylesi denk gelmez.

yanarım yanarım şampiyonluk hediye edemediğimize yanarım. aynı şekilde baros da şampiyon olmadan giderse içimde bi burukluk olacak.

yanarım yanarım şampiyonluk hediye edemediğimize yanarım. aynı şekilde baros da şampiyon olmadan giderse içimde bi burukluk olacak.

Hacı yanlışın var şampiyonluğu onların bize hediye etmesi gerekiyor :)

Hem karakter, hem futbolcu olarak tarihe adını yazdırmış ender isimlerdensin..

Galatasaray Taraftarı seni özleyecektir. :(

Senin gibi adama ancak şapka çıkartılır. :tiphat:

bu adama antreman bile yaptırmadan gerekirse minimum seviyede faydalanıcaktık özel egzersizlerle son 15-20 dk koy sol kanada forvete kafadan 5-6 golü vardı bu sezon tam bu takımın adamıydı çok zamansız bir dönemde giydin formamızı be harry kewell

ruslar harry kewelle ne der biliyor usunuz?

gariy kivil derler

Geri
Üst Alt