#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dakikalarda Liverpool futbolcularını futbola küstürmekle meşgul. Maç çok keyifli, mutlaka izleyin

Melodan sonra bu forma altında gördüğüm net en iyi orta sahadır bu yıl da çok istedim alınmasını ama maçların yarısına bile çıkamıyor iyi ki almamız.. zaten sağlam olsa Türkiye'ye bu yaşta yolu düşmezdi

Şu dakikalarda Liverpool futbolcularını futbola küstürmekle meşgul. Maç çok keyifli, mutlaka izleyin
Şerefsiz çok iyi topçu da adam sürekli sakat. Ayrıca bu ekonomik sıkıntıda ve yabancı kontenjanında lüks bir oyuncu. Bizim gibi takımların kumar oyuncular yerine garanti katkı verecek oyuncular alması lazım maalesef

Tam anlamıyla izleyememek beni ziyadesiyle üzüyor

Bizim simdiki takimda okdr iyi olurdu ki

Bizim simdiki takimda okdr iyi olurdu ki

seri ve taylan'dan kötü 6, kılınç'tan çok daha kötü bir 8 numaraydı. zırt pırt sakatlanması da ayrı mesele. seri olsa bugünkü takımda hakikaten fark yaratırdı ama lemina'nın genel toplamda pek abad edeceğini zannetmiyorum.

se
seri ve taylan'dan kötü 6, kılınç'tan çok daha kötü bir 8 numaraydı. zırt pırt sakatlanması da ayrı mesele. seri olsa bugünkü takımda hakikaten fark yaratırdı ama lemina'nın genel toplamda pek abad edeceğini zannetmiyorum.
seri zaten ayri olay. baska bi güzellik katardi.. ama almayip etebo yu aldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt