Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.640
- 101.830
- 5.238
tabi testler ve tahliller yapılmalı. İşine karışmak gibi olmamıştır umarım.kıvama gelmedi yoksa kan alacaktım :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi testler ve tahliller yapılmalı. İşine karışmak gibi olmamıştır umarım.kıvama gelmedi yoksa kan alacaktım :/
döndün mü la ecnebistana?
la oğlum ıslak odunla döverim seni. İtalya'ya maalesef diyorMaalesef.. Hemen bir gun sonrası işbaşı yaptikitalyaya iş gezisi icin gitmistim. Kongre vardi. Ama 1-2 haftaya falan Türkiye yapayim diyorum
la oğlum ıslak odunla döverim seni. İtalya'ya maalesef diyor![]()
Sakatlanmamış, midesi bulanmış bir çeşit pil bitmesi diyebiliriz sanırım.arkadaslar dün leminanin 30dk sonra pillimi bitti
yoksa sakatlandimi...
birde hazir gelin su lige yaaSakatlanmamış, midesi bulanmış bir çeşit pil bitmesi diyebiliriz sanırım.
Valla hiç fikrim yok bide bizim iyi çalışmadığımızı düşünürsek CL de istikrarlı olduğumuz tek konu en az koşan takım olduğumuzu düşününce, uzunca bir vakit alabilir kişisel bir çaba göstermezse.birde hazir gelin su lige yaa
ne zaman 90 dakikalik kondisyon yükler bu simdi?
Yengen ile tanıştığım zaman söylerim kesinlikle.Verona sehrindeydik abican. Romeo ve Juliettin mekani. Romantizm pesindeysen yengeyi kesin götür!!
Yengen ile tanıştığım zaman söylerim kesinlikle.
Yok la, one nightlar sağolsun. Dünya boş geliyor banaSenin depression sebebi belli oldu ustat!
Way abi seni kavga ederken gormekte varmis demek .selülöz mü sentetik mi getireyim yanımda?
hastalık bu futbol kronik sakatlığı oludğunu anlatmış youtube'da. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Nedir sağlık durumu arkadaşlar?
En son karın kaslarından sakatlanmisti.iyileşmiş.mide bulantisinin ise bununla alakası yok.adi üstünde mide. Adam 4 aydır oynamiyo ve hazırlık kampı görmedi.normal yaşadığı şey.karin kasları ve mide aynı şeyi ifade ediyosa bjkliler ve senin icin bilemeyeceğim.juventusta ve marsilyada o kadar maçlara çıktı.sorunu yoktur herhalde.uzatmayalim artıkhastalık bu futbol kronik sakatlığı oludğunu anlatmış youtube'da. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Nedir sağlık durumu arkadaşlar?
Senin gibi futbolcu ayirmiyoruz biz Galatasaray da oynayip basarili olan butun futbolculara destek veririz Belhandaya verdigimiz gibi prof olamayan adamgerçek bir dop depici
belhandacı kekolara konuyu kitleyin