#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu lemina opsiyonu kullanmak lazım. Şimdiden Feg ve belhandayi satma yolunu bulmalıyız. Emre ve seri opsiyon kullanılmaz ama lemina potansiyel var. Rahat satarız ilerde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satin alamayiz bari bi sene daha kiralayalim

Lemina fizik olarak iyi durumda olsun, oynayarak maç ritmini yakalasın geçen sene Ndiaye'den isteyip de alamadığımız katkıyı rahatlıkla verir

Mücadele eder-dribling yapar-takımı ileri taşır-top kapar-orta sahaya sertlik katar

Sakat olan Mr. x sen olma. Lazimsin

Zidane uber yetenek değilmiydi :asd:
Yahu Messi ve Ronaldo gibilere kiyasla uber yetenek degil. Hatta Henry ile filan kiyasla da.
Tam emin degilim ama sadece 1 UCL sampiyonlugu var. 98 dunya kupasi Fransa kadrosu benim tarihte gordugum en iyi kadroydu, zaten neredeyse Zidane olmadan finale ciktilar. Gidip de kotu oyuncu sevmiyorum ama Messi, Ronaldo, Ronaldiho, fenemon Ronaldo, Henry filan daha iyi oyuncu. Karsi ciktigin yerler veya kisiler varsa buyur.

Bu arada, Zidane dunya kupasina kadar simdiki oldugu gibi popular degildi.

Saydığın adamların mevkileri farklı zidane benim gördüğüm gelmiş geçmiş en yetenekli en iyi orta saha oyuncusudur ve büyük maçların adamıdır hele dünya kupaları ve avrupa sampiyonaları tarihinin en iyi oyuncusudur fransayı çok taşımıştı bence über yetenek olmayan bir adam bunları yapamazdı yinede saygı duyarım görüsüne her futbolcuyu beğenecez diye bisey yok

Zidane'lı Fransa 98 ve 2000'de zirvede. 2 yıl sonrasına gidiyoruz 2002'de Zidane turnuvaya sakat geliyor, Fransa 3 maçta da yenilip yanlış hatırlamıyorsam gol de atamadan eleniyor. 2006 Dünya Kupası Zidane yine başrolde Fransa da bu kez finalde. 2008 Avrupa Şampiyonası, Zidane emekli olmuş yok, iki sene önce dünya kupası finalisti olan jenerasyon 3'te 0 la grup aşamasında eleniyor.
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt