#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-12 arası alabilirsek müthiş olur.Veya bir sene daha kiralyıp ondan sonra zorun satın almada olabilir.Ama kesinlikle almalıyız.
Hani kaliteli kadro diyoruz yaa yalan..Takımda muslera,nzonzi ve leminadan başka kalite göremiyorum.

Evet Seriyi yollamamiz lazim ama Nzonzi ilede 10 numarali sistemde oynarsak gene agir kaliriz Nzonzi yerinede tempolu bi adam lazim o zaman 10 numaraya oynayan bi adam dusunebiliriz .Teixeeira izlemedim 10 numara mu oynuyor?
10 numaradan ziyade 2. forvet gibi oynuyor adam Talisca misali ama çok daha hareketli ona göre

Alex Teixeira'yı kast ediyorum onun gibi bir adam bulabilsek bence Nzonzi'nin ağırlığı göze batmaz

10 numaradan ziyade 2. forvet gibi oynuyor adam Talisca misali ama çok daha hareketli ona göre

Alex Teixeira'yı kast ediyorum onun gibi bir adam bulabilsek bence Nzonzi'nin ağırlığı göze batmaz
Belhandanin ilk senesindeki gibi guclu ilerde basan ama daha yeteneklisi ise olabilir Nzonziyi idare edebiliriz ama Nzonzi bize gore bi oyuncu degil bence

Belhandanin ilk senesindeki gibi guclu ilerde basan ama daha yeteneklisi ise olabilir Nzonziyi idare edebiliriz ama Nzonzi bize gore bi oyuncu degil bence
Bilmiyorum reis hani makine gibi tıkır tıkır işleyen bir sistemimiz olsa sahanın her yerine basan rakibi boğan çok yüksek tempoda oynayan bir takım olsak tamam Nzonzi sistemi bozuyor derdik de bence şimdi Nzonzi seviyesinde bir orta sahaya yüzümüzü dönmememiz gerekiyor

Tamam hızlı değil adam yavaş kabul ediyorum da Nzonzi'nin defansif becerisi-hava topu hakimiyeti-fiziksel üstünlüğü-soğukkanlı olması-pas becerisi-sertliği bu ligin çok üzerinde tamam son dönemde saldı kendisini ilk geldiği zaman gibi oynamıyor ama eminim ki kendini toplayacaktır

EJBmIlzWsAAbsNA

nonzi 3 lü orta saha için uygun..bizim için cuellar daha uygundu.. leminayla birlikte iyi bir ikili olurlardı..nonzi acaba oyun kurucu stoper olarak kullanılabilir mi?

bu arada transfer haberleri çıkmaya başladı yine.. brezilyadan Bruno Henrique ile ilgileniyomuşuz.. var mıdır bunun mümkünatı?

terim transfer istiyormuş yönetim ama sıcak bakmıyor mali durumumuz sebebiyle bakalım nasıl olacak

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt