#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyon 18 milyon euro. 18 olmasa bile en az 12-13 milyon Euro isterler. Seneye de ffp var. Çok zor. Tekrar kiralanır

1579809419650.webp

Belhanda 5m
Diagne 5m
Feghouli 6m

nasil
Guzel olur ama yinede 16 milyonu vermem Southampton'a. Pazarlik yapip 10-11'e kadar dusurmek lazim, cok sevsemde o kadar parayi suan FFP varken veremeyiz Lemina icin. Daha baska transferlere para lazim. Max 10 uygundur. Belki 10 milyon euro + bidaki satistan pay falan olabilir.

Ne yapıp edip 16 milyon bulmalıyız. Bu adamın da opsiyonunu kullanmalıyız.

Uzun süredir ilk kez bir oyuncunun takımda kalmasını bu kadar çok istiyorum.. Şu haliyle rahat rahat rezil manu arsenal orta sahalarında oynar..

Seninle haram geceler yaşamak istiyorum yiğidim

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

8-10 milyona biter bu iş.satacak adam bulsunlar.marcaoyu satsınlar mesela.emin ve isik geliyo alttan zaten

Bir oyuncu nasıl gencecikken Marsilyaya transfer olur, oradan dünya devi Juventus takımına neden transfer yapar ve oynar, sonra nasıl Premier Lig oyuncusu olur, bunların hepsini gösteriyor. Orta sahanın hem defans hem ofans bölgesinde etkili olan bir 6 Numara
Onu gösteriyor. Ayağına ve Yüreğine sağlık MARİO LEMİNA

HEP BİZİMLE KAL !

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soton'u daha iyi takip edenler vardır elbette ama ben malesef alamayacağımızı düşünüyorum. Orta sahasında Höjberg,Ward-Promise falan oynuyor.

Lemina bunlardan aşağı değil.. Büyük ihtimalle sakatlık riskleri yüzünden bıraktılar. Bu sene özellikle son 3 aydır toparladı. PL takımlarını tahmin etmek kolay değil tabi ki. Bir bakarsın 30'a birini alırlar, sana 1 sene daha kiralarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt