#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDjmh2mXUAEdc67

Akşam akşam tekerlek olduk yine.

2017 yazında imbula ile birlikte çok istemiştik, çok pahalıydı o dönem. geç de olsa sarı-kırmızılı forma altında izlemek güzel olacak.

sene sonu bildiğim kadarıyla sattığın kadar al zımbırtısından kurtulacağız, pekala bonservisi alınabilir

nzonzi, seri ve lemina üçlüsü yeniden kiralık bile olsa gelecek sezon da bizimle olmalılar

Bu adamla ilgili en büyük eleştiri maç seçmesi ve ön bölgede iş yapmaması. Yetenekli ama bal yapmayan ara demişler, istatistiklerine baktım 2 gol attığı sezon yok. Bakalım hayırlısı.

Ve herif 26 yaşında !

Rahat 4-5 yıl üst düzey katkı verir...tabiki Opsiyonu almak hiç de kolay olmayacaktır.

Belki yeni bir anlaşalma ile (Melo da gibi) tekrar dan bir yil kiralama olur.

İstikrarlı olmasını umuyorum... Aksi takdirde bırakın opsiyonu kesik bile yer.
Fakat yeteneğine ve fizik gücüne diyecek laf yok.
Kendini buraya ait hissederse çok can yakar çok kuş katliamı yaparız

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

benim kendisi ile ilgili 2 tane soru işaretim var..

1-Juventus gibi takım bonservisini aldıktan 1 sene sonra neden yolladı..

2- Soton bu sene hiç süre bile vermeden neden yolladı.. Üstelik transfer yapma hakları yokken. Orta sahası da öyle inanılmaz değil.

Bunun dışında potansiyeline kimsenin lafı olamaz zaten. Muhtemelen yedek olarak alınmıştır.

benim kendisi ile ilgili 2 tane soru işaretim var..

1-Juventus gibi takım bonservisini aldıktan 1 sene sonra neden yolladı..

2- Soton bu sene hiç süre bile vermeden neden yolladı.. Üstelik transfer yapma hakları yokken. Orta sahası da öyle inanılmaz değil.

Bunun dışında potansiyeline kimsenin lafı olamaz zaten. Muhtemelen yedek olarak alınmıştır.
Kendisini takımın üstünde görüyor ve küme düşmemeye oynamaktan rahatsız olduğu için gitmek istiyormuş.

Kendisini takımın üstünde görüyor ve küme düşmemeye oynamaktan rahatsız olduğu için gitmek istiyormuş.
Zaten biraz havali bir kardesimiz oldugu belli. Umarim ayaklari yere basar. Sonucta falcao, feghouli, nzonzi, muslera, nagatomo, babel gibi oyuncularla oynayacak bunlar önemli isimler.
Kendini verirse ligin icinden gecer ve sezonun oyuncusu olur bukadar büyük konusuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt