Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Diagne olumlu anlamda deli değil bildiğin prof doktorlar tarafından tedavi edilmesi gereken bir ruh hastasıDeliler arasinda bi Diagneyi duzeltemedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne olumlu anlamda deli değil bildiğin prof doktorlar tarafından tedavi edilmesi gereken bir ruh hastasıDeliler arasinda bi Diagneyi duzeltemedik
Yanılmıyorsam bolca var southampton istemediği için Avusturya kampına götürmemis diye okumuştum bireysel çalışmış idmandan çok maç eksiği fazlaherhangi bir kamp veya antrenman eksiği varmı arkadaşımızın
Yanılmıyorsam bolca var southampton istemediği için Avusturya kampına götürmemis diye okumuştum bireysel çalışmış idmandan çok maç eksiği fazla
Gardaş şu ılık mesajların yüzünden seni engellersem gönül koymassın değil mi.?karşılıklı saplaşmak istediğim 1 oyuncu
Detaylı bilmiyorum ama bu yeni gelen hoca alman herif eski Leipzig hocası sanırım çok fazla oynatmadi zaten geçen yılda onun yerine alman hojbergi koyduİstememe nedeni neymiş peki biliniyor mu? Karakter mi? Performans mı.
Falcao ?!!????!!!Takımda sevdiğim topçu listte 1 numarayı feguliden devralmıştır.
Maçlarda kudurtucu mod açarsa formasını alıcam.
Şuan 3. Değişme durumu var tâbiFalcao ?!!????!!!