#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam full kalite. Ama aldiğimiz adamlarin alayi arizalanmiş, kamp yapmamiş oyuncular. Sağlam etmemiz gerekiyor öncelikle.

Fbnin AGS bir oyuncuya benziyor.
golünü attıktan sonra böyle bağıracaz

Marioooo Leminaaaa x2

koy fenerin
1568425980268.webp
1568425992148.webp

Oynadığın anlari izleyemedim ama iyiydi diyolar seninçün, şımarma

Oynadığı sürede iyiydi. Eksiklerini kapatır çalışırsa ortalığın şeyine koyar

Maci izlemedim lakin burayi okuyunca cok heyecanlandim Lemina uzerine. Mac esnasinda yaptiklarinin kisa bir videosu varmi sosyal medyada vs? Paylasirmisiniz

biz bu şerro ile ne yapacagızzzzz yerim seni

4 aydır futbol oynamadı.Günümüz futbolunda bunun gibi çift yönlü atlet ve ayağı düzgün adam bulmak çok zor.Yaşıda genç daha.Direk bonservis pazarlıklarına başlasınlar bence.16 yı biraz indirsek 13 14 e biter bu iş.Sat arabı al bunu.
10-12 ye biter o iş

Hiç zaman kaybetmeyelim ve direk bonservis pazarlığına başlayalım

Adam kalitesini 30 dakikada gösterdi

Lemina tam aradığımız oyuncu ayrıca Nzonzi Seri Lemina 3lü orta sahasını görmek istiyorum

Lemina efsane adam zaten hareketler-verkaçlar falan normal de en çok hoşuma giden olay savunmadan top çıkarırken Nzonyi'ye yardım etmesi oldu. Orada gelip top almasa dahi sürekli kanal açtı, hareketliydi 2-3 pozisyonda çok rahat çıktık ve paşa önde basmaya çalıştığı için eksik yakaladık rakibi. Savunmadan çıkarken herkes hareketsiz olduğu için bulunmaz bir nimet bu yaptığı.

En sevdiğim oyuncu tipi. Hareketli, dikine giden, karşısındakiyle verkaça girip baskıyı kıran bir oyuncu görünümünde. Yılardır Selçuk'un hareketsiz futbolunu izlemekten gözlerim kanamıştı. Lemina Selçuk'tan daha hareketli Ndiaye'den daha teknik tam bir box to box Nzonzi ile mükemmel bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

Hakkında Böyle Bir İddia Mevcut Haber 9 Eylül'de yapılmış.Dün Karnının Tutup Oyundan Çıkması Şüphe Uyandırdı Bende.Eğer Sakatlığı Olan Bir Adamı Takımda Bek Eksiği Olmasına Rağmen Alındıysa Büyük Fiyasko.

Nzonzi ile birlikte merkezi konsolide ederler. Sorun oyunumuzun taktik olarak çok zayıf, beklerimizin fos ve kanatlarımızın (Emre hariç) hantal olması.

Hakkında Böyle Bir İddia Mevcut Haber 9 Eylül'de yapılmış.Dün Karnının Tutup Oyundan Çıkması Eğer Sakatlığı Olan Bir Adamı Takımda Bek Eksiği Olmasına Rağmen Alındıysa Büyük Fiyasko.

Yalan dolan haberler.

Hakkında Böyle Bir İddia Mevcut Haber 9 Eylül'de yapılmış.Dün Karnının Tutup Oyundan Çıkması Eğer Sakatlığı Olan Bir Adamı Takımda Bek Eksiği Olmasına Rağmen Alındıysa Büyük Fiyasko.

kardeş gazetede karın kası diyo.bjkli mal mide demiş?ne alaka ya?saglık kontrolünden geçti bu adam.almak için cok ugrastı bjk olmadı.boklamak için haber yapmıslar karın kası diye.bjkli de mideden veto etti demiş.böyle salakların lafına mı bakacagız ya.daha ne dediğini bilmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt