#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş gazetede karın kası diyo.bjkli mal mide demiş?ne alaka ya?saglık kontrolünden geçti bu adam.almak için cok ugrastı bjk olmadı.boklamak için haber yapmıslar karın kası diye.bjkli de mideden veto etti demiş.böyle salakların lafına mı bakacagız ya.daha ne dediğini bilmiyo
Mide Ya da Karın Kası Fark Etmez.Dün Oyundan Çıkmadan Önce Midesini 3-4 sefer Tuttu.Kendini Denedi En Son Dayanamadı Çıktı.Midesinde Bir Sıkıntı Varsa Sağlık Kontrolünde Ortaya Çıkmaz.

kardeş gazetede karın kası diyo.bjkli mal mide demiş?ne alaka ya?saglık kontrolünden geçti bu adam.almak için cok ugrastı bjk olmadı.boklamak için haber yapmıslar karın kası diye.bjkli de mideden veto etti demiş.böyle salakların lafına mı bakacagız ya.daha ne dediğini bilmiyo
Son güne kadar kimse almadığına göre haberler gerçek olabilir.

Dediklerine göre Geçen sene karın kasi sakatlığı geçirmiş aylarca sahalara çıkmamış,ameliyat olması gerekirken olmamış.
Galiba elimizde patladı.

Rafet, dogru forzabjke kardes burda yalan haber paylasma.

Rafet, dogru forzabjke kardes burda yalan haber paylasma.
Ben yalan ya da doğru diye bir yorum yapmıyorum.Böyle bir haber yapılmış 9 eylül de dün de bu adam karnını tutarak oyundan çıktı şüphelendim diyorum.5 YAŞINDAKİ çocuklar gibi forza morza yazıp da adamı delirtme.Taktik konusuna bakarsan iki tane ilk 11 kadro yaptım ikisinde de lemina var.bu adam sakat değilse ilk 11 e falcaodan sonra yazılacak adamdır.ama sakat olduğu bile bile alındıysa birileri hesap vermeli.

Karın kası ile mide bulantısının ne alakası var? Avel gibi her şeye atlamayalım.

Karın kasında sorun olan ve ameliyat olması gereken adam 30 dakika o tempoda futbol falan oynayamaz doğru olsaydı antrenmana bile zor çıkardı adam,futbolcular neredeyse yaptığı her harekette karın kasını kullanıyorlar o yüzden haber yine g.tten sallama.

Mide bulantısı olması ise çok normal her insan vucudu hazır olmadan ağır spor yaptığı zaman mide bulantısı,baş dönmesi yaşar. 1-2 haftaya birşeyi kalmaz.

Hazir olmadi icin kaldirmadi maci, insallah bir iki haftaya hazir olurda gösterir klasini, oynadi sürede bize nekadar faydali olacagini gösterdi

Bilgim yok ama karin kasi sakatligiyla mide bulantisinin alakasi olur mu? Bana mantiksiz geliyor. Ayrica kronik sakatligi olan adama neden 16 milyon opsiyon koysunlar?

ADAMIN DALAGI ŞİŞTİĞİ O KADAR BELLİYDİ Kİ SOKAKTA TOP OYNAMIŞ ADAM BİLE HALİNDEN ANLAR
HERİF 3 DRİBLİNGDE KESİLDİ ZATEN YORGUN OLMASA 18- LEMİNA ÇIKANA KADAR Kİ KISIMDA CEZA SAHASI ÖNÜNDE BOŞ ALAN O KADAR VERMEZDİK

Lemina efsane adam zaten hareketler-verkaçlar falan normal de en çok hoşuma giden olay savunmadan top çıkarırken Nzonyi'ye yardım etmesi oldu. Orada gelip top almasa dahi sürekli kanal açtı, hareketliydi 2-3 pozisyonda çok rahat çıktık ve paşa önde basmaya çalıştığı için eksik yakaladık rakibi. Savunmadan çıkarken herkes hareketsiz olduğu için bulunmaz bir nimet bu yaptığı.
Toplarada melo gibi giriyor rahat top caliyor .Tam adamlar cikacakken araya girdi hucumu baslatti .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt