#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten çok ümitliyim var ya Lemina'dan umarım bir an önce tam performansına kavuşur da doyasıya izleyebiliriz Lemina'yı

Takımımız bu kadar durağan oynarken Ömer Bayram bile acayip katkı sağlıyor Lemina bu takımın en kritik oyuncusu olabilir tam performansa kavuştuğunda

Gerçekten çok ümitliyim var ya Lemina'dan umarım bir an önce tam performansına kavuşur da doyasıya izleyebiliriz Lemina'yı

Takımımız bu kadar durağan oynarken Ömer Bayram bile acayip katkı sağlıyor Lemina bu takımın en kritik oyuncusu olabilir tam performansa kavuştuğunda
seri var daha,kafayı yedik geldiğinde

diyoruz tempolu hareketli oyuncular transfer edilmeli diye. bizim bekler hiyar gibi mesela

seri var daha,kafayı yedik geldiğinde
Seri'nin teknik kapasitesi bu ligdeki herhangi bir orta saha ile kıyaslanmayacak kadar yüksek hatta Avrupa seviyesinde bile azdır prime zamanında Seri kadar teknik seviyesi olan orta saha oyuncusu

Belki kendini bu takıma ait hissetmiyor belki lige alışamadı bir sorunu var ama Seri'den kesinlikle ümidimi kesmedim ben daha ligde 2 maç oynadı adam

Gergenlik hissediyormuş yabancı habere göre. Doktor @Melih Peker aydınlatır herhalde.
bana karın kasında yırtılma yaşandı gibi geldi.

olabilir orda dengesiz düşürüldü önceki pozisyonda.

mr çekildiyse anlaşılır.

kolay iyileşir karın kasları.

Zamana ihtiyacı var, sabredeceğiz.
Gerçekten çok kalteli, ayağına hakim, dikine katetmeyi seven, takımı rahatlatan ve gol yollarında da etkili olabileceğini kısa sürede gösterdi.

tinerci kardheslerimiz beyin bulantısı yaşıyor, herif bjkye saplasa da darbukatörü istifaya davet etseler komik anlara tanıklık etsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt