#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ani press yapıp iyide top çalıyor paslarıda iyi tek sorunu tempo ve güçsüz şuan için. Bunlar düzelecek ama kendisinin dediği gibi 1 haftada olmaz bu süreç. 2.milli maç arasından sonra kargaları dağıtır

Bunun için Linnes'i feda ettik şu haliyle Ömer den forma alamaz form tutması imkansız gibi

psg real deplasmanın da koy ortaya adam kovalasın zaten alınma sebebi de bu belli ki deplasmanda ki derbiler de falan da aynı şekilde yoksa pek bir numarası yok bazı hareketleri çok dengesiz badou kadar oynasa kafi ilerleyen dönem de

İyi oyuncu ama yanlış tercihti bu maçta bana göre başka zaman olsa 70e kadar ilk 11i koruyan herifler gidip 45te defansif anlamda en iyi oyuncumuzu çıkardı ya yazıklar olsun.

Kiralık oyuncu almanin en büyük handikapı. Hadi yavrum form tutacak diye bekle dur. İşin kötü tarafı orta sahamizda bel kemigimizde bulunan 3 as futbolcu da kiralik. Bu sistem bi süre sonra patlar. Kamp yedirmeden transferin son günü bir yığın topçu kiralayarak koca seneyi götüremezsin.

Egemen vari bir yorum yapacağım bana Lemina oynadığı maçlarda Tolga Ciğerci tadı verdi. Tipi yakışıklı en azından ama fazla linç yemez.

Tolga bundan iyi durumda su an.Lemina bayagidir duzenli oynamamis ondan sanirim.

Yok yaw instagramdan sovmusler.Bizim yamyamlar her yere saldiriyor.

Operasyon mu cekiliyor topcularımıza?

Kiralık oyuncu almanin en büyük handikapı. Hadi yavrum form tutacak diye bekle dur. İşin kötü tarafı orta sahamizda bel kemigimizde bulunan 3 as futbolcu da kiralik. Bu sistem bi süre sonra patlar. Kamp yedirmeden transferin son günü bir yığın topçu kiralayarak koca seneyi götüremezsin.
Ortasahamizin belkemigi kiralık degil, şu an sakat gelince orayi da takımı da toparlayacak, müsterih olunuz efendim.

Sirf o golu kacirdi diye bu ofke yine iyi bi kac top caldi Andonenin onune bi top birakti mac oynatikca duzelecek bu adam yeni melomuz olacak

Yarim devre oynayan bir orta sahanin bu kadar az pas yapmasi kabul edilemez.Bruj macinda da boyleydi.

EFF8fTrXYAEJwLM

Yarim devre oynayan bir orta sahanin bu kadar az pas yapmasi kabul edilemez.Bruj macinda da boyleydi.

EFF8fTrXYAEJwLM

Buna ek olarak Ndiaye gibi enerjisini boş preslerle harcıyor

Ndiaye en azından rakibi bozuyordu bu çoğu zaman kapamıyor bile.Orta saha da durgun olan oyunu bitirecek kişi olarak görüyordum ama enerjisini boş yere harcadığı için top taşıma işinde gücü kalmıyor

Zaten fizik olarakta hazır değil bu devre böyle idare edeceğiz gibi gözüküyor Lemina'yı.Tam hazır olacak belki şov yapacak alışacağız,kira süresi bitecek xd

Nzonzi gibi olsaydı keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt